Από Ελένη Μήτση

Οι εξελίξεις στο νέο επεισόδιο της Κυριακής 6/11, που θα δούμε στο Κόκκινο Ποτάμι θα είναι συνταρακτικές, μιας και η Ιφιγένεια αρχίζει να χάνει τις αντοχές της, ενώ παράλληλα θέλει να πάρει εκδίκηση...(δείτε εδώ την σπαρακτική ανάρτηση ηθοποιού, που πήρε μέρος στη σειρά).

Οι εξελίξεις για το Κόκκινο Ποτάμι την Κυριακή 6/11

Η κατάσταση στη Θεσσαλονίκη με την έλευση των προσφύγων κοντεύει να εκτροχιαστεί. Είναι πολλοί εκείνοι που πιστεύουν ότι οι «Τούρκοι» πρέπει να φύγουν από την πόλη τους καθώς το μόνο που φέρνουν είναι αρρώστιες. Μάλιστα γίνεται μια σφοδρή επίθεση των αντιφρονούντων στο Καραμπουρνάκι και υπάρχουν τραυματισμένοι. Την ίδια ώρα ο Γαλάνης κάνει σύσκεψη, η οποία διακόπτεται από τα άσχημα νέα που του μεταφέρονται.

Στο μεταξύ η Ιφιγένεια με τον μικρό Μιλτιάδη πηγαίνουν στο σπίτι της Εσμέ για να φιλοξενηθούν. Η κοπέλα από την πρώτη στιγμή της γνωριμίας τους της έχει τείνει χείρα φιλίας και η Ιφιγένεια ξέρει ότι το κάνει από καρδιάς αφού είναι καλοσυνάτη και ανοιχτή. Γι’ αυτό και παρέκαμψε την επιφυλακτικότητά της και δέχτηκε τη στήριξή της αφού βγαίνοντας από το νοσοκομείο δεν έχει πού αλλού να καταφύγει.

Ο Ισμαήλ και η Χασμίκ γίνονται ζευγάρι. Ο νεαρός άντρας είναι ερωτευμένος με την Αρμενοπούλα συγχωριανή του και αποφασισμένος να κάνει τα πάντα για να ξεπεραστούν οι εγγενείς δυσκολίες του αταίριαστου έρωτά τους, που για όλους φαντάζουν.

ανυπέρβλητες. Ο Ισμαήλ -με κίνδυνο όχι μόνο της θέσης του, αλλά και της ίδιας της ζωής του- αναλαμβάνει να οδηγήσει την οικογένεια της αγαπημένης του, τους Αντενιάν, μακριά από την κόλαση των ατάκτων, στη Σμύρνη και τα καταφέρνει. Ομως το ζευγάρι πρέπει να πάρει χωριστούς δρόμους. Παράλληλα οι Τσέτες καταλαμβάνουν το Αϊδίνι, ενώ στο Καραμπουρνάκι το υπόμνημα του πατέρα Γεωργίου ταράζει τα νερά. Κι ενώ αυτά συμβαίνουν, η Νίκη λέει στην Ιφιγένεια ότι ο Μίλτος δραπέτευσε.

Θρίαμβος για την Αναστασία Παντούση στο Twitter

Μπορεί το Twitter να συγκινήθηκε με ένα μικρό στιγμιότυπο του Ιωάννη Παπαζήση στη σειρά "Κόκκινο Ποτάμι", όμως στο επεισόδιο της Κυριακής 9/10 "σπάραξε" εξαιτίας της Αναστασίας Παντούση.

Η ίδια, ως Ιφιγένεια, βρέθηκε στο νοσοκομείο για να σώσει τον μικρό της γιο και εξιστορώντας παράλληλα στον γιατρό πως έχασε τον άντρα της. Τα λόγια της και η ερμηνεία της συγκίνησαν το κοινό, το οποίο την αποθέωσε, μιλώντας για το ταλέντο της ηθοποιού.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Κόκκινο ποτάμι εξελίξεις 23/10: Σε κίνδυνο ο Δημοσθένης - Απειλούν την Ιφιγένεια

Ανακοινώθηκε από την ίδια - Γνωστή τραγουδίστρια εισβάλλει στο Κόκκινο ποτάμι