Από Ελένη Μήτση

Η συγκλονιστική συνέχεια της σειράς Κόκκινο ποτάμι, που επέστρεψε θα είναι καθηλωτική την Κυριακή 23/10, καθώς τα βάσανα και οι κακουχίες τόσο για την Ιφιγένεια όσο και για το μωρό της θα είναι πολλές, με μια απειλή να την σοκάρει...

Οι εξελίξεις στο Κόκκινο ποτάμι για την Κυριακή 23/10

Η σωτηρία του παιδιού της Ιφιγένειας είναι γεγονός. Είναι πανευτυχής που ο Μιλτιάδης θα ζήσει και νιώθει ευγνωμοσύνη απέναντι στον Δημοσθένη. Τώρα καταλαβαίνει πόσο σκληρά του μίλησε και πόσο άδικη ήταν μαζί του. Γι’ αυτό και προσπαθεί να εξιλεωθεί. «Σ’ ευχαριστώ με όλη μου την καρδιά», του λέει με δάκρυα. «Συγγνώμη για όλα. Δεν έπρεπε να σε αμφισβητήσω ούτε λεπτό.

Εσύ έκανες τα πάντα για να ζήσει ο γιος μου κι εγώ το μόνο που έκανα ήταν να σε κατηγορήσω. Ξέρω ότι ήμουν πολύ άδικη. Το μόνο που σου ζητώ είναι να μπορέσεις να με συγχωρέσεις και να δεχτείς την ευγνωμοσύνη μου». Ομως ο Δημοσθένης δεν το κάνει και της απαντά σκληρά: «Καθήκον μου είναι να κάνω ό,τι μπορώ για να σώσω ζωές. Δεν έχετε δικαίωμα να με αμφισβητείτε και όχι δεν δέχομαι τη συγγνώμη σας», της απαντάει. Στο μεταξύ ο Νικολαΐδης με τη Λουσίν και τον Γρηγόριο ξεκινάνε τη μεγάλη επιστροφή στο μοναστήρι. «Ποιος ξέρει τι θα βρούμε εκεί;», αναρωτιέται ο μοναχός αλλά δεν χάνει την πίστη του. «Ολα περνούν με τη βοήθεια του Θεού και όλα γίνονται», ξαναλέει.

Ο Ισμαήλ, που αντιδρά στις αυθαιρεσίες που κάνουν οι Τσέτες, καταφέρνει να σώσει τους Αντενιάν από τη νέα επίθεση του Οζάλ. Αν δεν ήταν εκείνος, ένα νέο ποτάμι αίματος θα κυλούσε ξανά. Στο μεταξύ ο Χριστοδούλου (Παύλος Κουρτίδης) οργανώνει επίθεση κατά του Δημοσθένη, για να μην κάνει αποκαλύψεις στον νέο επίτροπο. Επιδιώκει να τον βγάλει από τη μέση καθώς δεν θέλει να γίνει γνωστό το γεγονός ότι εκμεταλλεύεται τους πρόσφυγες με κάθε τρόπο καθώς ο τρόπος που τους φέρεται.

Θρίαμβος για την Αναστασία Παντούση στο Twitter

Μπορεί το Twitter να συγκινήθηκε με ένα μικρό στιγμιότυπο του Ιωάννη Παπαζήση στη σειρά "Κόκκινο Ποτάμι", όμως στο επεισόδιο της Κυριακής 9/10 "σπάραξε" εξαιτίας της Αναστασίας Παντούση.

Η ίδια, ως Ιφιγένεια, βρέθηκε στο νοσοκομείο για να σώσει τον μικρό της γιο και εξιστορώντας παράλληλα στον γιατρό πως έχασε τον άντρα της. Τα λόγια της και η ερμηνεία της συγκίνησαν το κοινό, το οποίο την αποθέωσε, μιλώντας για το ταλέντο της ηθοποιού.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Ό,τι έχει απομείνει από τον Μίλτο...» - ''Σπάραξε'' το twitter με τη σκηνή του Ιωάννη Παπαζήση στο Κόκκινο ποτάμι

Ημέρα με πρεμιέρες χθες (2/10) - Πώς τα πήγαν σε νούμερα το Κόκκινο Ποτάμι και το Μια Νύχτα του Αυγούστου