Από Ελένη Μήτση

Το δεύτερο επεισόδιο της εβδομάδας θα δούμε τη Κυριακή 6/11 στη Γλυκάνισο με τον Στρατή και τη Ραζάν να έχουν έρθει πολύ κοντά, παρά το γεγονός, πως και οι δύο ανήκουν και επίσημα αλλού...

Οι εξελίξεις για το επεισόδιο της Κυριακής 6/11 στη Γλυκάνισο

Η Αλίκη φεύγει ξανά για την Αθήνα, όπου επισκέπτεται τη μητέρα της στη φυλακή. Οι μνήμες από την κακοποιητική συμπεριφορά του πατέρα της, στοιχειώνουν ακόμη τις δύο γυναίκες. Στη Λέσβο, η Μαργαρίτα λέει στον Αγγελο ότι σκέφτεται να στείλει ανώνυμα στον εισαγγελέα επιστολή σχετικά με το κύκλωμα διακίνησης που δρα στο νησί: «Δεν θα αφήσω τον Ευστρατίου να συνεχίσει αυτές τις θηριωδίες που κάνει! Θα στείλω ανώνυμη καταγγελία στον εισαγγελέα και θα του αποκαλύψω όλα τα στοιχεία που έχουμε μαζέψει».

Παράλληλα, η Ραζάν συναντιέται με τον Στρατή για να τον ευχαριστήσει για το δώρο του, ενώ η Ανθή βρίσκει τον Νικήτα να κοιμάται μεθυσμένος και πληγώνεται. Στο μεταξύ, η Μαργαρίτα ανακαλύπτει τον λόγο που καταδικάστηκε η μητέρα της Αλίκης και το λέει στον Αγγελο. Η μέρα του γάμου της Ανθής με τον Εκτορα ξημερώνει, αλλά μια μεγάλη έκπληξη περιμένει τους πάντες στην εκκλησία.

Φωτογραφίες από τον γάμο της Ραζάν και του Καρίμ

Πλούσιο φωτογραφικό υλικό από τον γάμο της Ραζάν και του Καρίμ της σειράς του ΣΚΑΪ «Γλυκάνισος» εξασφάλισε το περιοδικό TiVi Σίριαλ και σας το παρουσιάζει κατ’ αποκλειστικότητα.

Από τη Γιάννα Παπανικολάου

Αν και το τηλεοπτικό κοινό περίμενε η Ραζάν να παντρευτεί με τον Στρατή, τα πάντα άλλαξαν, αφού μετά την ανακοίνωση της Ελεάνας ότι περιμένει το παιδί του Δεμίρη, η νεαρή Σύρια να πάρει την απόφαση να ξεκόψει μια για πάντα μαζί του και να προχωρήσει τη ζωή της με τον Καρίμ.

Γλυκάνισος γάμος Ραζάν Καρίμ

Έτσι του ανακοινώνει ότι θέλει να παντρευτούν την επόμενη κιόλας μέρα, κάτι που χαροποιεί τον ίδιο και τη Φατιμέ.

Γλυκάνισος Ραζάν

Από την άλλη, ο Στρατής συγκρούεται με την Ελεάνα επειδή εκείνη ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της στη Ραζάν, ενώ ο Καρίμ τον προσκαλεί στον γάμο του. Κι ενώ το γλέντι του γάμου της Ραζάν ξεκινάει, ο Στρατής δεν είναι σίγουρος αν θέλει να πάει. Ωστόσο στη συνέχεια δίνει το «παρών», αλλά για λίγο, αφήνοντας ένα δώρο και αποχαιρετώντας το κορίτσι που αγαπάει με μάτια δακρυσμένα.

Γλυκάνισος Ραζάν Καρίμ

Γλυκάνισος γάμος

Το TiVi Σίριαλ εξασφάλισε αποκλειστικό φωτογραφικό υλικό από τα παρασκήνια του γάμου της Ραζάν και του Καρίμ και σας το παρουσιάζει. Όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες, από το νυφικό μέχρι και το μενού που θα φάνε οι καλεσμένοι, αλλά και τον στολισμό του χώρου, όλα έγιναν σύμφωνα με τα ήθη και έθιμα της Συρίας και των μουσουλμάνων.

Περισσότερα στο Tivi Σίριαλ που κυκλοφορεί σε όλα τα περίπτερα μόνο με 1 ευρώ!

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Γλυκάνισος εξελίξεις (29/10): Η Ραζάν παντρεύεται - Καταρρακωμένος ο Στρατής

Γλυκάνισος εξελίξεις (30/10): Σοκ! Θύμα άγριας επίθεσης ο...