Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Ραγδαίες αναμένεται να είναι οι εξελίξεις στο αποψινό (29/10) επεισόδιο της αγαπημένης σειράς του ΣΚΑΪ, «Γλυκάνισος» μιας και όπως θα δούμε, η Ραζάν και ο Καρίμ τελικά παντρεύονται και ο Στρατής αναγκάζεται να δώσει το «παρών» (δείτε εδώ τις αντιδράσεις του Twitter με το προηγούμενο επεισόδιο).

Τι θα δούμε σήμερα (29/10) στον Γλυκάνισο

Η ανακοίνωση της Ραζάν, να παντρευτεί την επόμενη μέρα, ενθουσιάζει τον Καρίμ και τη Φατιμέ, ενώ παράλληλα ο Στρατής συγκρούεται με την Ελεάνα στο αρχοντικό Δεμίρη, επειδή εκείνη ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της στη Ραζάν. Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, η Ανθή συναντιέται με τον Νικήτα και το πάθος μεταξύ τους φουντώνει.

Η Ελεάνα, αποφασισμένη πια, συνεννοείται με τον Αντρέα να πάει να βρει τον Στρατή, ενώ ο Καρίμ προσκαλεί τον Στρατή στον γάμο του με τη Ραζάν: «Θα είναι μεγάλη μας χαρά και τιμή να παρευρεθείς στον γάμο μας», του λέει και ο Στρατής δεν μπορεί να το πιστέψει. Εν τω μεταξύ, η Χρυσάνθη μαθαίνει για τον γάμο της Ραζάν και χαίρεται που τελικά δεν τα βρήκαν με τον Στρατή. Κι ενώ το γλέντι του γάμου της Ραζάν ξεκινάει, ο Στρατής αμφιταλαντεύεται αν πρέπει να πάει. Εκείνη τη στιγμή εμφανίζεται ο Αντρέας, ο οποίος τον εκβιάζει και οι δύο άντρες συγκρούονται.

Τι θα δούμε αύριο (30/10)

Η Μαργαρίτα δείχνει στοιχεία στον Αγγελο για το βρόμικο παρελθόν του Ευστρατίου: «Ο άνθρωπος αυτός είναι σεσημασμένος, ένα ρεμάλι! Πρέπει να κάνουμε κάτι, να τον καταγγείλουμε! Δεν μπορούμε να τον αφήσουμε να αλωνίζει», λένε, αλλά ο Θανάσης, που γνώριζε για το παρελθόν του Ευστρατίου, τους προειδοποιεί να μείνουν μακριά από την υπόθεση. Φαίνεται, όμως, πως κάποιος τους παρακολουθεί.

Ο Στρατής εκνευρισμένος καλεί όλη την οικογένεια στο σπίτι και επιτίθεται άγρια στην Ελεάνα, κατηγορώντας τη για τον εκβιασμό του Αντρέα. Στο αρχοντικό Δεμίρη, η Ελεάνα, προσβεβλημένη από τη στάση του Στρατή, μαζεύει τα πράγματά της κι ετοιμάζεται να φύγει. Σε παράλληλο χρόνο, ο Αγγελος πέφτει θύμα μιας έκρηξης που θυμίζει προειδοποίηση.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Μετά την τελευταία αλλαγή στην ώρα προβολής - Η τηλεθέαση του ''Γλυκάνισου'' το Σάββατο (22/10)

Κυκλοφόρησε πριν από λίγη ώρα - Η ανακοίνωση του ΣΚΑΪ για τον Γλυκάνισο