Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Καταιγιστικές αναμένεται να είναι οι εξελίξεις στο αποψινό (30/10) επεισόδιο της αγαπημένης σειράς του ΣΚΑΪ, «Γλυκάνισος» μιας και ο Άγγελος, μετά τις πληροφορίες που έμαθε μαζί με τη Μαργαρίτα για τον Ευστρατίου, πέφτει θύμα επίθεσης (δείτε εδώ τις αντιδράσεις του Twitter για τη σειρά).

Τι θα δούμε σήμερα (30/10) στον Γλυκάνισο

Η Μαργαρίτα δείχνει στοιχεία στον Άγγελο για το βρόμικο παρελθόν του Ευστρατίου: «Ο άνθρωπος αυτός είναι σεσημασμένος, ένα ρεμάλι! Πρέπει να κάνουμε κάτι, να τον καταγγείλουμε! Δεν μπορούμε να τον αφήσουμε να αλωνίζει», λένε, αλλά ο Θανάσης, που γνώριζε για το παρελθόν του Ευστρατίου, τους προειδοποιεί να μείνουν μακριά από την υπόθεση. Φαίνεται, όμως, πως κάποιος τους παρακολουθεί.

Ο Στρατής εκνευρισμένος καλεί όλη την οικογένεια στο σπίτι και επιτίθεται άγρια στην Ελεάνα, κατηγορώντας τη για τον εκβιασμό του Αντρέα. Στο αρχοντικό Δεμίρη, η Ελεάνα, προσβεβλημένη από τη στάση του Στρατή, μαζεύει τα πράγματά της κι ετοιμάζεται να φύγει. Σε παράλληλο χρόνο, ο Άγγελος πέφτει θύμα μιας έκρηξης που θυμίζει προειδοποίηση.

Η αντίδραση του Γιώργου Παπαγεωργίου για τις έκτακτες αλλαγές στον Γλυκάνισο

Το βράδυ της Δευτέρας 26/9 κάμερες των εκπομπών πέτυχαν τον πρωταγωνιστή του Γλυκάνισου Γιώργο Παπαγεωργίου σε έξοδό του, και οι δηλώσεις του προβλήθηκαν την επόμενη μέρα Τρίτη 27/9 στο Happy Day. Ο γνωστός ηθοποιός μεταξύ άλλων ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους για τις αλλαγές που έχουν γίνει στις μέρες προβολής της σειράς, και έδωσε την δική του απάντηση όπως την βλέπει από την δική του οπτική.

«Δεν μειώθηκαν τα επεισόδια. Πήγαμε σε διπλά επεισόδια. Δεν με απασχολεί αυτό… Οι προσδοκίες μου είναι αμιγώς καλλιτεχνικές όταν μπαίνω σε μία δουλειά. Σε αυτή τη σειρά και σε αυτή την παραγωγή είμαι απόλυτα ευχαριστημένος», είπε ο Γιώργος Παπαγεωργίου με απόλυτη ειλικρίνεια.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Γλυκάνισος: «Δεν ξέρω γιατί μου δίνουν τους ρόλους της...» - H εξομολόγηση της Ευγενίας Δημητροπούλου για την καριέρα της

Γλυκάνισος: «Έτσι ρε!» - "Λύγισε" το Twitter με τον απαγορευμένο έρωτα της Ραζάν και του Στρατή