Από Ελένη Μήτση

Με νέο επεισόδιο επιστρέφει το Σάββατο 5/11 η Γλυκάνισος, με τις εξελίξεις να είναι καταιγιστικές καθώς ο γάμος της Ραζάν και του Καρίμ θα φέρει τα πάνω κάτω (δείτε εδώ αποκλειστικές φωτογραφίες) στην καρδιά του Στρατή...

Οι εξελίξεις από το σημερινό 5/11 επεισόδιο στη Γλυκάνισο

Στο αρχοντικό Δεμίρη, η Αναστασία τους ενημερώνει ότι η Ελεάνα επιτέθηκε άσχημα στον Αντρέα, τον έβρισε και είπε ότι θα υποστηρίξει τον Στρατή στο δικαστήριο, με την αλήθεια που της εκμυστηρεύτηκε ο αδελφός της πριν αυτοκτονήσει. Λίγο αργότερα στο τηλέφωνο, η Ελεάνα ενημερώνει τον Αντρέα ότι το «θέατρο» που έπαιξε έπεισε τους Δεμίρηδες και του δίνει οδηγίες για το πώς θα τους αποσπάσει χρήματα με τον καλύτερο τρόπο.

Παράλληλα, ο Στρατής πηγαίνει στον γάμο της Ραζάν να αφήσει το δώρο του και την αποχαιρετά με μάτια δακρυσμένα. Στο νοσοκομείο, ο Αγγελος που σώθηκε από την έκρηξη είναι με τη Μαργαρίτα και τον οργισμένο Θανάση που τον προειδοποιεί για άλλη μια φορά να σταματήσουν να ανακατεύονται: «Σας είπα να μην ανακατευτείτε με τον Ευστρατίου! Βλέπετε τι έγινε!

Δεν θα σας αφήσουν μέχρι να σας εξοντώσουν, μείνετε μακριά και δεν θα σας το πω ξανά», τους τονίζει. Κι ενώ ο Στρατής, ο Ραφαήλ και η Αλίκη μαθαίνουν ότι ο Αγγελος και η Μαργαρίτα ανακάλυψαν παράνομο κύκλωμα διακίνησης προσφύγων, η Ραζάν δίνει το δώρο του Στρατή στη Φάζια, για να το κρύψει. Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, ο Πωλ βγαίνει με την Αναστασία που της ξεφεύγει ότι ο Αγγελος και η Μαργαρίτα ανακάλυψαν κύκλωμα.

H εξομολόγηση της Ευγενίας Δημητροπούλου, που παίζει στη σειρά για την καριέρα της

Φέτος την απολαμβάνουμε και στον Γλυκάνισο αλλά και στην σειρά Μία Νύχτα του Αυγούστου, και είναι ιδιαίτερη χαρά που τόσο ταλαντούχα άτομα είναι στην τηλεόραση και μας προσφέρουν μοναδικές ερμηνείες! Ο λόγος για την Ευγενία Δημητροπούλου, η οποία το μεσημέρι της Κυριακής 9/10 μίλησε για όλα στο Γεια σου.

Η γνωστή πρωταγωνίστρια του μίλησε για τους ρόλους της και φυσικά τον σημαντικότερο, αυτόν της μητέρας, αφού πλέον κρατά στα χέρια της την κορούλα που υιοθέτησε περίπου πριν ένα χρόνο.

«Έχω απολαύσει όλους τους ρόλους του δολοφόνου, της γυναίκας αράχνης. Δεν ξέρω γιατί μου δίνουν τους ρόλους της μοιραίας γυναίκας, λέω εμένα; Είμαι πολύ απλή και προβλέψιμη, καθόλου μοιραία, είμαι βαρετή, δεν με ιντριγκάρει το μπερδεμένο.

Πάντα με άγχωνε ο γάμος, το για πάντα. Ο γάμος παρόλο που τον θέλαμε, έγινε κυρίως για το θέμα της υιοθεσίας. Επειδή με τρομάζει το περιτύλιγμα μπαίνω στον γάμο κάθε μέρα. Νιώθω σαν ζογκλέρ από τότε που ήρθε το παιδί» είπε.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Γλυκάνισος εξελίξεις (29/10): Η Ραζάν παντρεύεται - Καταρρακωμένος ο Στρατής

Γλυκάνισος: «Βούρκωσα!» - Ανατριχίλα στο Twitter με την εξομολόγηση της Ραζάν για τον βιασμό και το παιδί της