Από Πέννυ Μαστοράκου

Δεν είναι μόνο ο Σωκράτης λοιπόν που εισέβαλε στην Γη της Ελιάς (και θα έχει το πρώτο του φιλί με την...) αλλά και ακόμη ένας ήρωας που θα μπει, ή μάλλον καλύτερα θα επιστρέψει στην Μάνη και στα πάτρια εδάφη του! Ο λόγος για τον Στέφανο, ο οποίος μπορεί τώρα να είναι παντρεμένος με την Ελένη και να ζει τον έρωτά του στην Ισπανία, ωστόσο όμως θα επιστρέψει, και αυτός ο γυρισμός θα φέρει τα πάνω κάτω!

Επιστρέφει στην Μάνη ο Στέφανος;

Όπως όλα δείχνουν ο γάμος του με την Ελένη οδεύει προς το τέλος του, και αποφασίζει να πάρει την βαλίτσα του και να επιστρέψει από εκεί που ήρθε! Πίσω στην Μάνη, όταν επιστρέψει θα αντικρίσει μία Μυρτάλη διαλυμένη, και έχοντας ακόμη αισθήματα για εκείνη, θα της συμπαρασταθεί και θα έρθουν και πάλι κοντά! Λέτε να δούμε επανασύνδεση; Όλα είναι πιθανά...

Γη της Ελιάς

Η Μυρτάλη χάνει την γη κάτω από τα πόδια της!

Έχει καταλήξει να είναι μόνη της και να τους έχει στρέψει όλους εναντίον της με την κακή της συμπεριφορά και τους απαράδεκτους τρόπους της στην Γη της Ελιάς, τόσο προς την οικογένειά της, όσο και προς τους φίλους της! Ο λόγος για την Μυρτάλη (την οποία θα διώξει κακείν κακώς η Μαρίνα από κοντά της) η οποία μία μέρα αντιλαμβάνεται πως όλα τα πράγματα του Χρήστου λείπουν από το σπίτι της, και εκείνος είναι εξαφανισμένος!

Ψάχνει απεγνωσμένα να τον βρει και εκείνος είναι άφαντος, με την ίδια να μην υποψιάζεται τι συμβαίνει! Ο Χρήστος την έπιασε στο κρεβάτι με τον Αλέξη και χωρίς να πει κουβέντα, φανερά απογοητευμένος από την συμπεριφορά της, τα μάζεψε όλα και έφυγε για πάντα από τη ζωή της!

Γη της Ελιάς

Πολύ γρήγορα θα αντιληφθεί πως την παράτησε, και όταν επιβεβαιώσει τον λόγο που οδηγήθηκε σε αυτή την πράξη θα τρελαθεί και θα επισκεφτεί ψυχολόγο, μιας και πλέον δεν είναι δίπλα της κανείς!

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Γη της Ελιάς - spoiler μεγατόνων! Έγκυος η Ιουλία στα επόμενα επεισόδια;

Γη της ελιάς (1/11): Βγαλμένη από την ζωή - Απόψε η συνταρακτική σκηνή που θα αγγίξει πολλές γυναίκες