Από Έπη Τρίμη

Στα επόμενα επεισόδια το τηλεοπτικό κοινό στη Γη της Ελιάς που προβάλλεται από το Mega θα «ζήσει στο πετσί του» τον απίστευτο εκνευρισμό της Ιουλίας και του Ισίδωρου. Συγκεκριμένα οι θείοι της Μυρτάλης έχουν θυμώσει μαζί της επειδή μαθεύτηκε ότι απάτησε τον σύντροφό της.

Η πρωταγωνίστρια τον τελευταίο καιρό εξαιτίας των χρημάτων που κληρονόμησε άλλαξε άρδην και συμπεριφέρεται άσχημα σε όλους, ενώ τα έχει κάνει μαντάρα και στην προσωπική της ζωή. (Διαβάστε εδώ για τις πρώτες παθιασμένες στιγμές της Αντιγόνης και του Άρη που θα τους οδηγήσουν σύντομα στο κρεβάτι).

Ο καυγάς Ιουλίας και Μυρτάλης στη Γη της Ελιάς

Θεία και ανιψιά θα συγκρουστούν, όπως ήδη αναφέρθηκε, καθώς η Μυρτάλη που έχει δεσμό με τον Χρήστο θα τον απατήσει για πολλοστή φορά με τον Αλέξη. (Δείτε ποια θα είναι η αντίδραση του Χρήστου).

Όμως, αυτήν τη φορά δεν θα σταθεί τόσο τυχερή και θα πιαστεί στα πράσα. Έτσι το ζευγάρι θα χωρίσει με πολύ επεισοδιακό τρόπο χωρίς, όμως, να της αποκαλύψει ο Χρήστος τις λεπτομέρειες που γνωρίζει κρατώντας κλειστά τα χαρτιά του.

Αφροδίτη Λιάντου

Η εκδίκηση

Ο Χρήστος, χωρίς να αποκαλύψει το όνομα του εραστή της Μυρτάλης την ξεφτιλίζει μην κρατώντας το στόμα του κλειστό με αποτέλεσμα πολύ σύντομα τα νέα να φτάσουν και στην οικογένεια Βρεττάκου.

Μόλις γίνει γνωστό πως η Μυρτάλη έφερε ένα τρίτο πρόσωπο στη σχέση της, ο Ισίδωρος και η Ιουλία γίνονται έξαλλοι μαζί της και απαιτούν εξηγήσεις.

Μάλιστα η Ιουλία, φοβισμένη για το που έχει μπλέξει η ανιψιά της, θα πιέσει όσο περισσότερο μπορεί την Μυρτάλη ώστε να μάθει με ποιον συναντιέται κρυφά τις νύχτες, στην γη της ελιάς. Βέβαια, ηρωίδα δεν έχει την παραμικρή διάθεση να μιλήσει και να αποκαλύψει την αλήθεια για τον Αλέξη, με αποτέλεσμα θεία και ανιψιά να έρθουν σε έντονη σε ρήξη.

Την ίδια στιγμή, ο Αλέξης προσπαθεί να πιέσει την αγαπημένη του να ανακοινώσουν τη σχέση τους, κάτι που δεν θα συμβεί από την πλευρά της Μυρτάλης καθώς δεν θέλει με τίποτα να αποκαλυφθεί η παράνομη σχέση τους.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Γη της Ελιάς Spoiler: Η Μυρτάλη ζητάει τα ρέστα από την Ισμήνη για τον χωρισμό της με τον Χρήστο

Γη της Ελιάς Spoiler: Παντρεύονται Ισμήνη και Κωνσταντίνος - Το ταξίδι στο εξωτερικό