Από Πέννυ Μαστοράκου

Οι εξελίξεις κάθε επεισοδίου μας κρατούν με κομμένη την ανάσα, και είναι λογικό η σειρά να έχει κατακτήσει την κορυφή στους πίνακες τηλεθέασης! Ο λόγος για τον Παράδεισο των Κυριών, την καθημερινή σειρά του Alpha, την οποία το κοινό έχει αγαπήσει και δεν χάνει ούτε ένα επεισόδιο, κάτι που αποδεικνύεται και στα νούμερα (δείτε εδώ αναλυτικά τι συνέβη το βράδυ της Τρίτης στην pime time ζώνη) καθώς ο σταθμός το πρωί της Παρασκευής 4/11 ανακοίνωσε πως στο επεισόδιο της Πέμπτης 3/11 η σειρά σημείωσε ρεκόρ!

Η ανακοίνωση του Alpha για τον Παράδεισο των Κυριών

Ρεκόρ τηλεθέασης χθες για τη σειρά «Ο Παράδεισος των κυριών» που κάθε βράδυ κερδίζει όλο και μια θέση πιο ψηλά στην προτίμηση των τηλεθεατών αποκτώντας ξεκάθαρο προβάδισμα, για δεύτερη φορά μέσα σε μία εβδομάδα, από τον ανταγωνισμό.

Χθες, Πέμπτη 3 Νοεμβρίου, η σειρά σημείωσε ρεκόρ τηλεθέασης με 1.476.000 τηλεθεατές που συντονίστηκαν έστω και για 1 λεπτό και να παρακολούθησαν την πλούσια παραγωγή του Alpha «Ο Παράδεισος των κυριών», χαρίζοντας του την πρωτιά, που ήταν ξεκάθαρη και με μεγάλη διαφορά από τον δεύτερο, τόσο σε τηλεθεατές, όσο και σε ποσοστά τηλεθέασης.

Συγκεκριμένα, 849.000 τηλεθεατές είδαν ολόκληρο το επεισόδιο της σειράς, με 254.000 περισσότερους από τον ανταγωνισμό, και του χάρισαν την πρωτιά τόσο στο σύνολο κοινού με 22,3%, αφήνοντας πίσω τον ανταγωνισμό 8,3 μονάδες, όσο και στο δυναμικό κοινό (18-54) με ποσοστό 20,7% 4,3 μονάδες μπροστά από τον δεύτερο.

Το γυναικείο κοινό προτιμά ιδιαίτερα την βιτρίνα του «Παραδείσου», αφού οι ηλικίες 18-54 έδωσαν ψήφο εμπιστοσύνης στη σειρά με 24,8% και οι γυναίκες ηλικίας 25-44 ποσοστό 24,1%. Το πολυκατάστημα και οι δυνατές του ιστορίες φαίνεται πως δεν αφήνει ασυγκίνητους και τους άντρες αφού σε επιμέρους ανδρικό κοινό σημείωσε 21,9%.

«Ο Παράδεισος των κυριών», ανοίγει τις πόρτες του και σας περιμένει από Δευτέρα έως και Πέμπτη στις 20:00, στον Alpha.

 Η ανακοίνωση του Alpha μετά το χθεσινό (3/11) επεισόδιο της σειράς

Ο Παράδεισος των Κυριών

Ο Πάρης σε αμόκ! Πετάει την Όλγα από τις σκάλες

Έχει γίνει συμπαθής στα τελευταία επεισόδια στο κοινό, όσο συμπαθής μπορεί να γίνει ένας βιαστής δηλαδή, καθώς στον Παράδεισο των Κυριών έκανε το σωστό για πρώτη φορά και κατήγγειλε τον Χρηστίδη για την απόπειρα δολοφονίας του, και το Twitter του έβγαλε το καπέλο για την κίνηση αυτή.

Ο λόγος για τον Πάρη, του οποίοι η ψυχική κατάσταση πάει από το κακό στο χειρότερο, και η οικογένειά του έχει αρχίσει και αντιλαμβάνεται πως κάτι πάει τελείως λάθος με το παιδί τους, με αποτέλεσμα να θορυβούνται ιδιαίτερα με την συμπεριφορά του και να πρέπει να λάβουν δραστικά μέτρα!

Στα επόμενα επεισόδια η ψυχική υγεία του νεαρού πάει πολύ άσχημα και η κατάσταση δεν έχει γυρισμό! Οι κινήσεις του πλέον είναι αψυχολόγητες καθώς μία μέρα από εκεί που είναι όλα καλά, η συμπεριφορά του προς την Όλγα αλλάζει και αρχίζουν να καυγαδίζουν πολύ άσχημα!

Τότε ο Πάρης θολώνει και την πετά από τις σκάλες! Η ψυχή της Όλγας σκίζεται στα δύο, όχι για το γεγονός πως έπεσε, αλλά για το γεγονός πως το παιδί της είναι διαταραγμένο και χρειάζεται επείγουσα νοσηλεία! Τι θα κάνει; Η συνέχεια στις οθόνες μας...

 Ο Παράδεισος των Κυριών

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Ο Παράδεισος των Κυριών: «Σκάσε οχιά εσύ φταις για όλα!» - Κύμα οργής στο Twitter για την πανούργα Βικτώρια

Ο Παράδεισος των Κυριών Spoiler: Άγρια συμπλοκή - Πιάνονται στα χέρια για την...