Από TV24 Team

Αποκάλυψη-βόμβα θα συμβεί στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Μαύρο ρόδο» αφού θα μαθευτεί πως η μητέρα τού Βίκου είναι η ηγουμένη Φιλαρέτη! Διαβάστε το αποκλειστικό ρεπορτάζ του TiVi Σίριαλ.

Από τη Γιάννα Παπανικολάου

Βόμβα μεγατόνων θα σκάσει στην πορεία της εξέλιξης της σειράς «Μαύρο ρόδο» καθώς θα αποκαλυφθεί πως ο Βίκος είναι ο χαμένος γιος της ηγουμένης Φιλαρέτης. Ολα θα ξεκινήσουν μετά από ένα τραγικό περιστατικό που θα συμβεί στην οικογένεια Καστρινού και θα οδηγήσει την Αγγελική στο μοναστήρι.

Η ίδια θα αναζητήσει τη βοήθεια του Θεού προκειμένου να συγχωρεθεί η ψυχή της για το κακό που προκάλεσε. Η φυγή της στη Γερακιανή θα κάνει τον Βίκο να την επισκεφθεί εκεί και κάπως έτσι θα γίνει η πρώτη γνωριμία της ηγουμένης μαζί του. Φυσικά, κανείς από τους δύο δεν θα γνωρίζει τη συγγένεια που έχουν μεταξύ τους (δείτε εδώ γιατί δε θα προβληθεί σήμερα η σειρά).

Μαύρο Ρόδο Ηγουμένη Φιλαρέτη

Και μπορεί η επίσκεψη του Καστρινού στο μοναστήρι για να φέρει πίσω στην Πάτρα τον Πέτρο να ήταν επεισοδιακή, ωστόσο ο Βίκος, παρά τις παρανομίες του, θα είναι τύπος και υπογραμμός, χωρίς να προκαλέσει με τη συμπεριφορά του. Και αυτό μόνο τυχαίο δεν είναι, καθώς ο ίδιος μαθήτευσε κοντά σε καμπανοποιό, οπότε έχει κάποια σχέση με την εκκλησία και τους κανόνες της.

Η Ηγουμένη γνωρίζεται με τον Βίκο στο Μαύρο Ρόδο

Η παρουσία του στο μοναστήρι θα προκαλέσει την περιέργεια της ηγουμένης, που έχει ένα προαίσθημα μέσα της κάθε φορά που τον βλέπει.

Έτσι τον προσεγγίζει και προσπαθεί να μάθει πράγματα για τη ζωή του. Το γεγονός ότι δεν γνώρισε ποτέ τη μητέρα του και πως μεγάλωσε σε ορφανοτροφείο ανοίγει στην ψυχή της πληγές που δεν έχουν επουλωθεί ποτέ! Αμέσως αποκτά απέναντί του μια στοργικότητα και ένα αίσθημα προστασίας, σαν να νιώθει πως είναι το δικό της παιδί.

Χωρίς βέβαια να ξέρει πως είναι ο γιος που μάταια έψαχνε στην οδό Σπάρτης 17 στην Καλλιθέα όταν αποφυλακίστηκε.

Η αποκάλυψη πως ο Βίκος είναι γιος της ηγουμένης θα το δούμε στα επεισόδια που θα παιχτούν με τη νέα χρονιά. Παράλληλα θα γίνει κι ένα flashback για το πώς η Στέλλα Χρονά από εκεί που είχε αναλάβει το μεγάλωμα του γιου τής Ζωής Τσαγκαράκη (ηγουμένη) έστειλε το παιδί να μεγαλώσει σε διάφορα ιδρύματα! Επίσης θα μάθουμε και τον λόγο που η ηγουμένη βρέθηκε στη φυλακή, ενώ ήταν μια αγαπητή καθηγήτρια σε σχολείο.

Η Αλεξία συναντάει τον Βίκο!

Η Αλεξία, σίγουρη πως η μητέρα της έχει άλλον άντρα στη ζωή της, αποφασίζει να το επιβεβαιώσει. Την ίδια ώρα, ο Πέτρος πείθεται από τον Θέμη να υπογράψει για την άδεια του μαγαζιού και η Αγγελική γίνεται έξαλλη με αυτή την εξέλιξη. Στο μεταξύ, η Αλεξία καταφέρνει να βρει στο κινητό της μητέρας της το τηλέφωνο του Βίκου και τον καλεί με απόκρυψη. Εκείνος προσπαθεί να καταλάβει ποιος βρίσκεται πίσω από την απόκρυψη και δίνει ραντεβού με την Αλεξία για να μιλήσουν. Η Αλεξία ξαφνιάζεται με τη θετική απάντηση του Βίκου και οι δυο τους συναντιούνται.

Την ίδια ώρα, ο Θέμης ψάχνει να μάθει τι γίνεται με τη γυναίκα του. Ο Παράσχος παίζει ένα παιχνίδι σε διπλό ταμπλό με τον Θέμη και την Αγγελική. Η Αλεξία στενοχωριέται με το διαζύγιο των γονιών της και ψάχνει να μάθει τι γίνεται με τον Πέτρο και την Ελισάβετ. Ο Θέμης ανακαλύπτει μια φωτογραφία που του δημιουργεί υποψίες για τη γυναίκα του.

Περισσότερα στο Tivi Σίριαλ που κυκλοφορεί σε όλα τα περίπτερα μόνο με 1 ευρώ!

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Μαύρο ρόδο spoiler: Ο Γεράσιμος δείχνει το άλλο του πρόσωπο - Λειτουργεί πίσω από την πλάτη της Ελισάβετ

Μαύρο ρόδο: Έπεσε σαν βόμβα για την Ελισάβετ - Ο Πέτρος της ανακοινώνει πως φεύγει από το χωριό