Από Πέννυ Μαστοράκου

Λίγες ώρες μετά την επιτυχία του 3ου επεισοδίου της σειράς (δείτε εδώ την τηλεθέαση που έκανε), ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, το πρωί της Παρασκευής 4/11, έκανε δηλώσεις στην κάμερα του Breakfast at Star, και αποκάλυψε σχεδόν τα πάντα για τον πολυαναμενόμενο δεύτερο κύκλο του Maestro, η οποία έχει ήδη πάρει το πράσινο φως από το κανάλι.

Ο γνωστός ηθοποιός και σεναριογράφος, αναφέρθηκε στην περίοδο που θα επιστρέψουν στους Παξούς για τα γυρίσματα, αλλά και στο ποιοι ηθοποιοί που αγαπήσαμε στον πρώτο κύκλο θα συνεχίσουν κανονικά και στον επόμενο.

Οι αποκαλύψεις του Χριστόφορου Παπακαλιάτη

«Έτσι σας έχουνε πει έ; Έχουμε πει ναι αλλά όχι από τώρα, θα πάμε από Φεβρουάριο, Μάρτιο και μετά, ανυπομονώ να γράψω γιατί δεν έχω γράψει ακόμα τα επεισόδια, θα είναι όλοι οι ηθοποιοί. Εξαρχής η ιστορία πήγαινε έτσι που όταν τελείωνα το 8 και το 9 επεισόδιο, ήξερα ότι θα πάει και σε συνέχεια.» είπε μεταξύ άλλων χαρακτηριστικά.

Η εξομολόγηση του για τη δύσκολη σκηνή με τη Μαρία Καβογιάννη

Μετά τα ευχάριστα σχετικά με το πράσινο φως που έδωσε το Mega για την δεύτερη σεζόν της σειράς, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης το πρωί της Πέμπτης 3/11, έδωσε μία συνέντευξη εφ' όλης της ύλης, και ουσιαστικά άνοιξε την καρδιά του, στο Πάμε Δανάη.

Ο σπουδαίος ηθοποιός και σεναριογράφος, μίλησε για το Maestro, το οποίο ο κόσμος έχει λατρέψει από το πρώτο κιόλας λεπτό, κάνοντας μία ιδιαίτερη αναφορά στη βία του δεύτερου επεισοδίου, για την οποία μίλησε και ο Γιάννης Τσορτέκης που υποδύεται τον βίαιο πατέρα.

«Όταν ξεκίνησα να γράφω το Maestro ήθελα να καταπιαστώ με γεγονότα πιο σκληρά. Έπρεπε να δείξω έστω και για λίγο τις σκηνές ωμά. Μου ήταν πολύ δύσκολο το δεύτερο επεισόδιο, δεν είχα ξαναγυρίσει κάτι τόσο βίαιο. Την ώρα που τελειώσαμε το γύρισμα του 2ου επεισοδίου, υπήρχε απόλυτη ησυχία και ακούγεται να λέει κάποιος “εμάς Παπακαλιάτη μας είπαν να γυρίσουμε, όχι Οικονομίδη”» εξομολογήθηκε μεταξύ άλλων...

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Maestro: Η πρώτη καυτή ερωτική σκηνή ανάμεσα στον Ορέστη και την Κλέλια

«Μαγεία...» - Αποθεώθηκε στο Twitter η Χάρις Αλεξίου για την ερμηνεία της στο Maestro