Από Ελένη Μήτση

Ένα απολαυστικό επεισόδιο είδαμε το βράδυ της Πέμπτης 3/11 στη σειρά Μaestro με το κοινό να απολαμβάνει την πρώτη κοινή, ερωτική σκηνή ανάμεσα στον Ορέστη και την Κλέλια (δείτε εδώ πόσο έφτασε η τηλεθέαση).

Να θυμίσουμε εδώ, πως ο δάσκαλος και η μαθήτρια είχαν και στο πρώτο επεισόδιο ένα τετ - α - τετ, το οποίο ωστόσο δεν ολοκληρώθηκε με τον Ορέστη να σοκάρεται από την ηλικία της κοπέλας.

Οι πρώτες ερωτικές σκηνές του Ορέστη και της Κλέλιας στο Maestro

Η χημεία τους ωστόσο είναι έντονη και για την ώρα βλέπουμε τον καθηγητή να είναι κοντά της και φαντασιώνεται καυτές ερωτικές σκηνές μαζί της...

Maestro - Παπακαλιάτης
Maestro - Παπακαλιάτης

Η εξομολόγηση του Χριστόφορου Παπακαλιάτη για την πιο δύσκολη σκηνή του στη σειρά

Μετά τα ευχάριστα σχετικά με το πράσινο φως που έδωσε το Mega για την δεύτερη σεζόν της σειράς (δείτε εδώ αναλυτικά τι συνέβη), ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης το πρωί της Πέμπτης 3/11, έδωσε μία συνέντευξη εφ' όλης της ύλης, και ουσιαστικά άνοιξε την καρδιά του, στο Πάμε Δανάη.

Ο σπουδαίος ηθοποιός και σεναριογράφος, μίλησε για το Maestro, το οποίο ο κόσμος έχει λατρέψει από το πρώτο κιόλας λεπτό, κάνοντας μία ιδιαίτερη αναφορά στη βία του δεύτερου επεισοδίου, για την οποία μίλησε και ο Γιάννης Τσορτέκης που υποδύεται τον βίαιο πατέρα.

«Όταν ξεκίνησα να γράφω το Maestro ήθελα να καταπιαστώ με γεγονότα πιο σκληρά. Έπρεπε να δείξω έστω και για λίγο τις σκηνές ωμά. Μου ήταν πολύ δύσκολο το δεύτερο επεισόδιο, δεν είχα ξαναγυρίσει κάτι τόσο βίαιο. Την ώρα που τελειώσαμε το γύρισμα του 2ου επεισοδίου, υπήρχε απόλυτη ησυχία και ακούγεται να λέει κάποιος “εμάς Παπακαλιάτη μας είπαν να γυρίσουμε, όχι Οικονομίδη”» εξομολογήθηκε μεταξύ άλλων...

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Maestro: «Θα φροντίσω να...» - Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης ανοίγει τα χαρτιά του για την δεύτερη σεζόν

Maestro: «Είναι ερωτευμένη μαζί σου!» - Ορέστης και Χάρις σε μία συνάντηση που θα ειπωθούν τα πάντα

TAGS