Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Όπως θα έχετε παρατηρήσει, σε κάθε επεισόδιο του Maestro, ένας από τους πρωταγωνιστές αναλαμβάνει την αφήγηση. Το βράδυ της Πέμπτης (3/11), τον ρόλο αυτό ανέλαβε η κορυφαία Χάρις Αλεξίου, η οποία απέδειξε πως πέρα από ασύγκριτο ταλέντο στο τραγούδι, είναι εξαιρετική και στην υποκριτική.

Οι σκηνές της συγκίνησαν όσο καμία άλλη το Twitter, ενώ το κοινό σχολίασε πως αυτή η γυναίκα θα μπορούσε άνετα να έχει γίνει ηθοποιός σημειώνοντας την ίδια επιτυχία που σημείωσε στο τραγούδι.

Τα σχόλια του Twitter για το Maestro και τη Χάρις Αλεξίου

Η αποκάλυψη της Χάρις Αλεξίου για τη συμμετοχή της στο β' κύκλο της σειράς του Παπακαλιάτη

Στην κάμερα της εκπομπής Πάμε Δανάη μίλησε την ημέρα της πρεμιέρας (δείτε εδώ τα πρώτα λόγια της παρουσιάστριας), η Χάρις Αλεξίου, η οποία αναφέρθηκε στη συμμετοχή της στη σειρά Maestro του Χριστόφορου Παπακαλιάτη.

Η τραγουδίστρια που πλέον έχει αφήσει τις πίστες και τα στούντιο και έχει πιάσει το θεατρικό σανίδι, θα έχει έναν ρόλο κλειδί στη σειρά που θα σημάνει την επιστροφή του Παπακαλιάτη στα τηλεοπτικά δρώμενα.

«Είναι ένας έρωτας σε εισαγωγικά γιατί ο Χριστόφορος είναι ένα πλάσμα του Θεού, που σε κάνει να τον αγαπήσεις αμέσως. Έχει κάνει μία εξαιρετική δουλειά και δεν είναι τυχαίο, που την ετοιμάζει τόσο καιρό.

Μου έλεγε ο Χριστόφορος ότι “κάποιους ηθοποιούς τους παίρνεις στην στιγμή τους στην τρίτη, τέταρτη, πέμπτη λήψη, άλλους στην πρώτη, εσύ είσαι από εκείνους που θα την πάρω στην αρχή”, γιατί δεν ήθελε να χάσω αυτήν την φρεσκάδα που είχα», είπε αρχικά για τη συνεργασία της με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη.

Αναφορικά με τη δεύτερη σεζόν της σειράς, είπε: «Αφού ο Χριστόφορος θέλει να είμαι, θα είμαι».

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Maestro: «Θα φροντίσω να...» - Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης ανοίγει τα χαρτιά του για την δεύτερη σεζόν

Maestro: «Είναι ερωτευμένη μαζί σου!» - Ορέστης και Χάρις σε μία συνάντηση που θα ειπωθούν τα πάντα