Από Ελένη Μήτση

Συνταρακτικές θα είναι οι εξελίξεις, στον Έρωτα Φυγά, καθώς όσα θα δούμε την Πέμπτη 3/11 θα είναι σοκαριστικά. Η Αλεξάνδρα βρίσκει τον τρόπο να συναντήσει τον Μάρκο, αφού νωρίτερα είχε παραπλανήσει τον Ιάσονα για να μην του κινήσει καμία υποψία.

Οι εξελίξεις στον Έρωτα φυγά την Πέμπτη 3/11

Ο Μάρκος ζητάει από τη Ρηνιώ να πει στην Αλεξάνδρα πως θέλει να τη δει. «Πάρε αυτό το σημείωμα και δώσε του το. Λέει πού θα συναντηθούμε», λέει με τη σειρά της η Αλεξάνδρα στη Ρηνιώ και της το δίνει. Το σημείωμα όμως το διαβάζει η Γεωργία, τα καρφώνει όλα στον Στρατή κι εκείνος ειδοποιεί τον Ιάσονα. Ο Ιάσονας έξαλλος απειλεί τη Ρηνιώ πως αν δεν τον βοηθήσει θα σκοτώσει τον Στρατή και τη Γεωργία. Κι ενώ η Αλεξάνδρα ετοιμάζεται για το ραντεβού με τον Μάρκο, ο Ιάσονας την κλειδώνει στο δωμάτιο. Ο Μάρκος πηγαίνει στο ραντεβού κι αντί για την Αλεξάνδρα βρίσκει μπροστά του τον Ιάσονα. Η συμπλοκή είναι μοιραία.

Όλα όσα θα δούμε την Παρασκευή 4/11 στη σειρά

Ο Μάρκος, για άλλη μια φορά, σώζεται από τον Στέφανο. Την ίδια ώρα η Μαργέτα είναι στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση. Ο Ιάσoνας, για να είναι κοντά της και να για να μην το σκάσει η Αλεξάνδρα αφού αποκλείεται να εγκαταλείψει τον γιο της, παίρνει το μωρό από τη γυναίκα του και ζητάει από την Ελπίδα να το φροντίσει! Ο Μιχάλης προωθεί τη διαδικασία του διαζυγίου, ενώ ο Φίλιππος έρχεται αντιμέτωπος με μια μεγάλη αποκάλυψη.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Έρωτας φυγάς εξελίξεις (1/11): Τον βλέπει ξαφνικά μπροστά της - Η αντίδραση της Αλεξάνδρας συναντώντας τον Μάρκο

Έρωτας φυγάς: «Θέλω να με συγχωρήσεις, που...» - Η Αλεξάνδρα ανοίγει τα χαρτιά της στον Ιάσονα