Από Πέννυ Μαστοράκου

Χαμός παρατηρήθηκε σήμερα, το απόγευμα της Παρασκευής 28/10 στο επεισόδιο της δραματικής σειράς του Open, Έρωτας Φυγάς, (η οποία ανεβαίνει δυναμικά στα νούμερα τηλεθέασης) και τα σχόλια πήραν φωτιά στο Twitter, με αφορμή τον πρωταγωνιστή της σειράς Ιάσονα! Είδαμε ότι ο Μάρκος, επέστρεψε το παιδί του, παρότι δεν γνωρίζει ότι είναι δικό του, σπίτι της οικογένειας Δεμερτζή, και η Αλεξάνδρα ανακουφίζεται!

Ο Ιάσονας όμως όχι! Έχει βάλει σκοπό να εξοντώσει με κάθε κόστος τον Μάρκο και έτσι οι χρήστες εξαγριώθηκαν ακόμη μία μέρα με την συμπεριφορά του!

Πανικός στο Twitter με τον Έρωτα Φυγά

Ο Ιασόνας αντιλαμβάνεται ένα σχέδιο πίσω από την πλάτη του

Η επιστροφή του Μάρκου από τη φυλακή έχει φέρει τα πάνω κάτω στον Έρωτα φυγά, με τον Ιάσονα να βγάζει πολύ περίεργες συμπεριφορές και από την άλλη την Αλεξάνδρα να έχει αναστατωθεί, καθώς δεν την περνάει αδιάφορος.

Εκείνη λοιπόν, παρόλο που δεν πρέπει κανονίζει μια μυστική συνάντηση με τον Μάρκο, με τη βοήθεια της Ρηνιώς, μεταφέροντας ένα γράμμα στον Μάρκο για την κρυφή τοποθεσία.

Η Γεωργία, όμως θα καραδοκεί, θα πιάσει την Ρηνιώ να εξυπηρετεί ένα σχέδιο και ενημερώνει τον Ιάσονα για όλα. Τότε είναι, που θα ανάψουν τα αίματα, αφού η κοπέλα θα αγχωθεί και θα απειλήσει την Ρηνιώ, πως αν δεν του πει το μέρος, που κρύβεται ο Μάρκος θα την σκοτώσει.

Έρωτας Φυγάς Ιάσονας

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Έρωτας φυγάς spoiler: Σοκ για τον Ιάσονα! Η Μαργέτα οδηγείται σε τραγική κατάσταση στο νοσοκομείο

Έρωτας φυγάς spoiler: Φουντώνει ο έρωτας του Μάρκου και της Αλεξάνδρας - Θα του αποκαλύψει για το παιδί;