Από Έπη Τρίμη

Την Κυριακή 6/11 το τηλεοπτικό κοινό θα είναι «στα κάρβουνα» καθώς η Αντιγόνη και ο Άρης στη Γη της Ελιάς που προβάλλεται από την τηλεοπτική συχνότητα του Mega θα ζήσουν τις πρώτες τους παθιασμένες ερωτικές στιγμές.

Τα καυτά φιλιά Αντιγόνης και Άρη

Συγκεκριμένα, το ασυγκράτητο ζευγάρι έρχεται όλο και πιο κοντά ανταλλάσσοντας ένα φιλί γεμάτο πάθος που δείχνει ότι θα οδηγηθούν πάρα πολύ σύντομα στο κρεβάτι! (Διαβάστε εδώ ποιο είναι το επόμενο βήμα του Σωκράτη).

Η Αντιγόνη ζητά βοήθεια από την Εύα

Ο αδελφός της Εύας ο Άρης, ενθουσιάστηκε από τη γνωριμία του με την Αντιγόνη. Έτσι σταδιακά αρχίζει να της δείχνει το ενδιαφέρον του. Η Εύα αντιλαμβανόμενη τις διαθέσεις του αδελφού της του ζητεί να είναι προσεκτικός μιας και η Αντιγόνη έχει γίνει πολύ καλή της φίλη και την εκτιμά ιδιαίτερα ενώ στα επόμενα επεισόδια αναμένονται εξελίξεις.

Όπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της επιτυχημένης σειράς η Αντιγόνη μαθαίνει ότι ο Σωκράτης μέσω της Μαργαρίτας ήρθε σε επαφή με τους Βρεττάκους και παθαίνει πανικό.

Συγκεκριμένα, ο Σωκράτης κλείνει συμφωνία με τους Βρεττάκους, παράλληλα όμως προσπαθεί να σιγουρευτεί για τη συγγένειά του με τη μικρή Αγγελική. Έτσι κινείται κρυφά και παίρνει δείγμα DNA από την Αγγελική προκειμένου να το συγκρίνει με το δικό του.

Δίπλα στην Αντιγόνη βρίσκεται πάντα η Εύα, από την οποία ζητά τη συμβουλή της για το τι πρέπει να κάνει: «Δεν ξέρω τι να κάνω, είμαι απελπισμένη. Μήπως είναι καλύτερα να αποκαλύψω την αλήθεια στον Ισίδωρο και τον Μάνο, ότι αυτός είναι ο βιολογικός πατέρας της Αγγελικής, ώστε να πάρουν τα μέτρα τους;», προβληματίζεται.

Η Εύα, όμως, έχει αντίθετη άποψη και της προτείνει: «Για μένα θα έλεγα να μην κάνεις καμία κίνηση. Δεν έχει κανένα λόγο ο Σωκράτης να υποψιαστεί κάτι τέτοιο. Θα ολοκληρώσει τις επαγγελματικές του συναλλαγές με τους Βρεττάκους και θα φύγει», την καθησυχάζει.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Γη της Ελιάς Spoiler: Έφτασε η ώρα της κρίσης - Η πρώτη συνάντηση του Στέφανου και του Φίλιππου

Γη της Ελιάς σοκ! Ο Αλέξης εισβάλει στο σπίτι της Μαρίνας