Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Την επόμενη εβδομάδα, η Γη της Ελιάς ταξιδεύει στην Ισπανία και συγκεκριμένα στη Μαδρίτη, εκεί όπου οι Καπερνάροι θα συναντηθούν μετά από καιρό με τον Στέφανο και τη σύζυγό του, Ελένη (δείτε εδώ τις αντιδράσεις για το χθεσινό επεισόδιο).

Η συνάντηση Φίλιππου - Στέφανου στη Γη της Ελιάς

Ο Στάθης, η Βασιλική, ο Δημοσθένης, η Ασπασία και ο Φίλιππος φτάνουν στην Ισπανία και η υποδοχή που επιφυλάσσει ο Στέφανος στον Φίλιππο είναι απροσδόκητη και συγκινητική.

Το μόνοιασμα του Στέφανου και του Φίλιππου δίνει μεγάλη χαρά στη Βασιλική και η παρέα περνάει ξέγνοιαστες στιγμές στη Μαδρίτη. Η Ασπασία δεν χάνει ευκαιρία να δώσει αναφορά στην Αρετή, η οποία νιώθει παραγκωνισμένη και κάνει παράπονα στον Στέφανο.

Γη της Ελιάς Φίλιππος Βασιλική

Η παρέα συνεχίζει τον τουρισμό στη Μαδρίτη, με τους νέους να απολαμβάνουν ιδιαίτερα τη σχέση του Δημοσθένη με την Ασπασία. Παράλληλα, η Ασπασία ψάχνει ευκαιρία να ξεμοναχιάσει τον Στέφανο και να του μιλήσει για την Αρετή, αλλά ο Δημοσθένης καιροφυλαχτεί και της κόβει την φόρα. Ο Στάθης χαλαρώνει και αρχίζει να σκέφτεται πάλι την Ιουλία.

Μόλις γυρίσει ωστόσο από την Ισπανία, ο Δημοσθένης θα οργανώσει ένα ύπουλο σχέδιο

Μεγάλος Γολγοθάς περιμένει την Μυρτάλη στα επόμενα επεισόδια της Γης της Ελιάς , και όχι μόνο στην προσωπική της ζωή (δείτε εδώ την τραγική κατάληξή της με τον Χρήστο) αλλά και στην επαγγελματική, καθώς η υπεροψία και η αλαζονεία που την διακατέχει έχει θολώσει την κρίση της, και θα κάνει μία κίνηση στην Γη της Ελιάς που θα της αποβεί μοιραία...

Σύμφωνα λοιπόν με spoilers, η Μυρτάλη θα πέσει στην παγίδα του Δημοσθένη, ο οποίος φυσικά με την βοήθεια της εξίσου πανούργας συζύγου του, θα προσπαθήσει να την κοροϊδέψει με απώτερο σκοπό να έχει την τεράστια περιουσία που φέρει η χρυσή κληρονόμος των Βρεττάκων.

 Γη της Ελιάς

Την πλησιάζει φιλικά στην αρχή προκειμένου να γνωριστούν καλύτερα, και με συγκεκριμένες κινήσεις του θα την πείσει να περάσει η περιουσία της στο όνομά του! Σεισμός θα έρθει στην σειρά μόλις γίνει αντιληπτό τι έκανε και όταν η Μυρτάλη καταλάβει ότι του έδωσε στο πιάτο τα πάντα! Η αντίδρασή της...στις οθόνες μας!

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Γη της Ελιάς: «Μέχρι και ο Αλέξης θα την σιχαθεί!» - Το Twitter "στολίζει" για ακόμη μία φορά την Μυρτάλη

Γη της Ελιάς σοκ! Ο Αλέξης εισβάλει στο σπίτι της Μαρίνας