Από Πέννυ Μαστοράκου

Σας είχαμε αποκαλύψει πρώτοι εδώ στο tv-24.gr πως δεν αργεί η στιγμή που η Αθηνά, μία από τις αγαπημένες πλέον ηρωίδες στην Γη της Ελιάς θα αθωωθεί πανηγυρικά (δείτε εδώ ακριβώς τι θα της πει ο Κουράκος στην φυλακή), και θα τελειώσει το μαρτύριο που υπομένει και ο Γολγοθάς που βιώνει στην φυλακή!

Απόψε, το βράδυ της Πέμπτης 3/11 στην σειρά, η στιγμή που περίμενε όλο το τηλεοπτικό κοινό έφτασε, και ο Λυκούργος ανακοίνωσε και επίσημα στον αστυνόμο Κουράκο πως η Αθηνά Νομικού είναι αθώα, και αμέσως οι χρήστες του Twitter έριξαν την πλατφόρμα με τα σχόλιά τους, και τους πανηγυρισμούς τους για την ηρωίδα τους!

Πανικός στο Twitter για την αθώωση της Αθηνάς

Το DNA μίλησε! Αυτός δολοφόνησε μαφιόζικα τον Δημήτρη Καπράλο

Έρχονται εξελίξεις και ανατροπές που θα μας κόψουν την ανάσα στα επόμενα επεισόδια της Γης της Ελιάς! Το θέμα είναι, είστε προετοιμασμένοι για όσα πρόκειται να συμβούν; Σας έχουμε ήδη μαρτυρήσει πως η αγαπημένη στο τηλεοπτικό κοινό Αθηνά αθωώνεται, το θέμα είναι όμως πως δεν σας είπαμε πως τελικά αθωώνεται!

Ο αστυνόμος, ο οποίος έχει ερευνήσει το σπίτι του αφεντικού της συμμορίας, έπειτα από την καθοδήγηση των συλληφθέντων, θα αναφωνήσει! «Μόλις με ειδοποίησε ο δικός μου από την Ανωτέρα! Το DNA του αφεντικού στο κλάμπ, ταυτοποιήθηκε με το ορφανό DNA που έχει βρεθεί στο σπίτι του Δημήτρη Καπράλου! Έχει γούστο να τον έφαγε αυτός και να είναι άδικα μέσα η Αθηνά Νομικού!» και τότε ξεκινά η αντίστροφη μέτρηση...

Γη της Ελιάς

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Γη της Ελιάς - σοκ! Την πιάνει στο κρεβάτι με τον Αλέξη και εξαφανίζεται - Αυτό είναι το τέλος της Μυρτάλης με τον Χρήστο

Γη της Ελιάς αποκλειστικό: Ο Στάθης εισβάλλει στο τμήμα και πλακώνει τον επίδοξο βιαστή της Βασιλικής