Από Πέννυ Μαστοράκου

Σας έχουμε ήδη αποκαλύψει εδώ στο tv-24.gr πως η Μυρτάλη θα μείνει μόνη της και πως όλοι θα της γυρίσουν την πλάτη στην Γη της Ελιάς εξαιτίας της κάκιστης συμπεριφοράς της, αλλά το βλέπετε και μόνοι σας στα επεισόδια, στα οποία μιλά με τον χειρότερο τρόπο τόσο σε φίλους όσο και σε συνεργάτες της (δείτε εδώ τα βαριά λόγια που ξεστομίζει στην Αλκμήνη).

Μοναδικό άτομό κοντά της πλέον ο Αλέξης, ο οποίος μετά την "σφαγή" της με την Μαρίνα βλέπει πως η Μυρτάλη είναι άσχημα ψυχολογικά και καταρρέει μέρα με την μέρα, και δεν αντέχει να βλέπει την αγαπημένη του έτσι για αυτό αποφασίζει να...

Ο Αλέξης πάει να βρει την Μαρίνα και εκείνη τον πετάει έξω

Η Μαρίνα είδαμε ήδη πως έχει απομακρύνει από κοντά της την Μυρτάλη, καθώς πλέον δεν αναγνωρίζει τι άνθρωπος έχει γίνει, και ο Αλέξης την επισκέπτεται προκειμένου να της εξηγήσει πως αγαπά την κολλητή της και πως δεν θα της ξαναέκανε ποτέ κακό, καθώς έχει αλλάξει!

Η Μαρίνα τον βλέπει στο κατώφλι του σπιτιού της και γίνεται πυρ και μανία, και δεν μπορεί να τον ακούσει ούτε μισό λεπτό, αφού τον θεωρεί ψυχικά διαταραγμένο. Τον πετάει έξω και...η συνέχεια στις οθόνες μας!

Γη της Ελιάς

Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο της σειράς

Η Αθηνά δέχεται άλλη μια οργανωμένη επίθεση κατά της ζωής της. Η επίθεση της Βαγγελιώς στην Αθηνά έχει ξανά ως αποτέλεσμα την τιμωρία της. Για μια ακόμα φορά μεταφέρουν την Αθηνά στην απομόνωση, ενώ παράλληλα της στερούν και το επισκεπτήριο, γεγονός που την καταρρακώνει.

Την ίδια στιγμή ο Σωκράτης εξακολουθεί να περιτριγυρίζει την Αντιγόνη για να μάθει πράγματα για τη ζωή της στη Μάνη και αυτή η επιμονή του δείχνει να την ενοχλεί. Στο μεταξύ οι εξετάσεις της Βασιλικής από το νοσοκομείο δείχνουν στον οργανισμό της ναρκωτική ουσία.

Ο αστυνόμος Κουράκος μπαίνει σε υποψίες: «Δεν αποκλείεται να της έδωσαν το “χάπι του βιασμού”», λέει και αμέσως δίνει εντολή: «πάμε στο συγκεκριμένο μπαρ να ελέγξουμε όλες τι κάμερες» και όντως ένα βίντεο από την κάμερα του μπαρ θα φανερώσει την αλήθεια. Λίγο αργότερα ο Κουράκος κάνει μια κουβέντα με την Ιουλία που δυσκολεύει ακόμα περισσότερο την προσπάθεια να φτιάξουν τη σχέση και τον γάμο τους. Έναν γάμο που δεν είναι καθόλου σίγουρο ότι τον θέλουν και οι δύο, καθώς η καρδιά τους χτυπάει για άλλους...

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Γη της Ελιάς - spoiler: Απίστευτη ανατροπή! Ο Δημοσθένης ξεγελά και τρώει την περιουσία της Μυρτάλης

Σοκ στην Γη της Ελιάς! Κατηγορεί τον Φίλιππο για τον παραλίγο βιασμό της Βασιλικής - Η Ασπασία "δηλητηριάζει" τον Στέφανο