Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Όπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της επιτυχημένης σειράς του Mega, Γη της Ελιάς, η Αντιγόνη μαθαίνει ότι ο Σωκράτης μέσω της Μαργαρίτας ήρθε σε επαφή με τους Βρεττάκους και παθαίνει πανικό.

Δίπλα της πάντα βρίσκεται να τη στηρίζει η Εύα, από την οποία ζητά τη συμβουλή της για το τι πρέπει να κάνει: «Δεν ξέρω τι να κάνω, είμαι απελπισμένη. Μήπως είναι καλύτερα να αποκαλύψω την αλήθεια στον Ισίδωρο και τον Μάνο, ότι αυτός είναι ο βιολογικός πατέρας της Αγγελικής, ώστε να πάρουν τα μέτρα τους;», προβληματίζεται.

Η Εύα όμως έχει αντίθετη άποψη και της προτείνει: «Για μένα θα έλεγα να μην κάνεις καμία κίνηση. Δεν έχει κανένα λόγο ο Σωκράτης να υποψιαστεί κάτι τέτοιο. Θα ολοκληρώσει τις επαγγελματικές του συναλλαγές με τους Βρεττάκους και θα φύγει», την καθησυχάζει.

Ο Σωκράτης ανακαλύπτει το ψέμα της Αντιγόνης στη Γη της Ελιάς

Ο Πότης για άλλη μια φορά «κάνει το θαύμα του», καθώς άθελά του «καίει» την Αντιγόνη, ενημερώνοντας τον Σωκράτη πως είναι κόρη του Ισίδωρου Βρεττάκου. Ο Σωκράτης, που έχει ήδη αρχίσει να έρχεται κοντά με την Αλκμήνη, αρχίζει να έχει υποψίες ότι κάτι συμβαίνει για να του κρύψει η Αντιγόνη αυτή τη σχέση.

Τελικά, ο Σωκράτης κλείνει συμφωνία με τους Βρεττάκους, παράλληλα όμως προσπαθεί να σιγουρευτεί για τη συγγένειά του με τη μικρή Αγγελική. Κινείται κρυφά και παίρνει δείγμα DNA από την Αγγελική προκειμένου να το συγκρίνει με το δικό του.

Γιατί δεν παίζει σήμερα (2/11) η Γη της Ελιάς

Όπως συνέβη και πριν από μερικές μέρες, έτσι και σήμερα (2/11), η Γη της Ελιάς δε θα προβληθεί στο πρόγραμμα του Mega, μιας και θα πάρει τη θέση της ο αγώνας Champions League ανάμεσα στην Γιουβέντους και την Παρί σεν Ζερμέν.

Έτσι στις 21:00 θα προβληθεί σε επανάληψη το Μαίρη Μαίρη Μαίρη, ενώ στις 21:30 θα ξεκινήσει το pre game show. Ο αγώνας ξεκινάει στις 22:00 ακριβώς, ενώ θα ακολουθήσει το post game show.

Γη της Ελιάς Αθηνά

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Σοκ στη Γη της Ελιάς - Στο νοσοκομείο ο...

Γη της Ελιάς αποκλειστικό: Φωτιά στους Στεφανέους - Χάνουν την περιουσία τους