Από Ελένη Μήτση

Με ένα απολαυστικό επεισόδιο επιστρέφει την Τετάρτη 2/11 η σειρά ''Χαιρέτα μου τον πλάτανο'', καθώς μετά από το δίλλημα της Χρύσας για το ποιον εν τέλει θα παντρευτεί αναμένεται να δούμε νέα σχέδια στο χωριό...

Οι εξελίξεις για τη σειρά ''Χαιρέτα μου τον πλάτανο'' την Τετάρτη 2/11

Η Σύλβια έχει πάρει ειδικότητα στο να κάνει το άσπρο μαύρο και τα φέρνει όλα τούμπα, υπογράφοντας σύμφωνο συμβίωσης με τον Σώτο, για να... σώσει τον Πλάτανο. Την ίδια ώρα, μια νέα παρεξήγηση δημιουργείται ανάμεσα στον Παναγή και την Κατερίνα, που μόνο «αθώα» δεν είναι. Κι ενώ η επαναλειτουργία του συμβουλίου είναι προ των πυλών, τρεις υποψήφιοι πρόεδροι ξεπροβάλλουν.

Κλασικά, ο Ηλίας, ξεδιάντροπα η Βαλέρια και ουρανοκατέβατα ο Σώτος, μιας και η Μάρμω θεώρει πως ο γαμπρός της είναι ο κατάλληλος να αναλάβει τα ηνία του χωριού, και είναι αποφασισμένη να τον στηρίξει. Όλοι λογαριάζουν χωρίς τον ξενοδόχο, γιατί η Ζαφείρω έχει μυριστεί την κομπίνα τους και δεν πρόκειται να μείνει με σταυρωμένα χέρια.

Όσα θα δούμε την Πέμπτη 3/11 στο σίριαλ

Η Κατερίνα θέλει να κάνει έκπληξη στον δασονόμο της καρδιάς της και του λέει ψέματα για να κάνει κρυφά μαθήματα σάλσα με τον Πετράν. Ο Παναγής, όμως, αποφασίζει να μάθει τι συμβαίνει και καταλήγει να υποψιάζεται πως η γιατρέσσα μας του «τα φοράει». Ο Ηλίας και η Βαλέρια αποφασίζουν να «εκπαιδεύσουν» τον Σίμο, για να τον κάνουν πρόεδρο του χωριού, την ώρα που ο Θύμιος «ψαρεύει» την Καλλιόπη, τάχα για να βοηθήσει τον Χαραλάμπη με το ραντεβού τους.

Κι ενώ ο κάπελας στήνει την τέλεια παγίδα για να σαμποτάρει τον Ανανιάδη, τελικά πέφτει ο ίδιος μέσα, αφού ο Χαραλάμπης τού ετοιμάζει τα χειρότερα. Η Ζαφείρω μαθαίνει πως η Καρμέλα έχει πεθάνει και είναι σε μεγάλα κέφια, αφού οι λευκοί γάμοι δεν φτάνουν για να εξασφαλίσουν στους Πλατανιώτες το πολυπόθητο συμβούλιο. Η Βαλέρια, βέβαια, έχει μια... λύση, αρκεί να δεχτεί ο μπακάλης μας να την παντρευτεί.

Χαιρέτα μου τον Πλάτανο εξελίξεις (31/10-4/11)

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Χαιρέτα μου τον Πλάτανο εξελίξεις (31/10-4/11): Ο Παναγής λέει στην Κατερίνα πως θέλει να χωρίσουν

Χαιρέτα μου τον Πλάτανο εξελίξεις (31/10): Η Φιλιώ λέει το ναι στον γάμο με τον Σώτο