Από Πέννυ Μαστοράκου

Έχει καταλήξει να είναι μόνη της και να τους έχει στρέψει όλους εναντίον της με την κακή της συμπεριφορά και τους απαράδεκτους τρόπους της στην Γη της Ελιάς, τόσο προς την οικογένειά της, όσο και προς τους φίλους της! Ο λόγος για την Μυρτάλη (την οποία θα διώξει κακείν κακώς η Μαρίνα από κοντά της) η οποία μία μέρα αντιλαμβάνεται πως όλα τα πράγματα του Χρήστου λείπουν από το σπίτι της, και εκείνος είναι εξαφανισμένος!

Σε σοκ η Μυρτάλη στην Γη της Ελιάς

Ψάχνει απεγνωσμένα να τον βρει και εκείνος είναι άφαντος, με την ίδια να μην υποψιάζεται τι συμβαίνει! Ο Χρήστος την έπιασε στο κρεβάτι με τον Αλέξη και χωρίς να πει κουβέντα, φανερά απογοητευμένος από την συμπεριφορά της, τα μάζεψε όλα και έφυγε για πάντα από τη ζωή της!

Γη της Ελιάς

Πολύ γρήγορα θα αντιληφθεί πως την παράτησε, και όταν επιβεβαιώσει τον λόγο που οδηγήθηκε σε αυτή την πράξη θα τρελαθεί και θα επισκεφτεί ψυχολόγο, μιας και πλέον δεν είναι δίπλα της κανείς!

Τι θα δούμε απόψε στην Γη της Ελιάς

Ο Σωκράτης βγαίνει ραντεβού με την Αλκμήνη και δεν χάνει ευκαιρία να της δείξει το ενδιαφέρον του, ενώ η Αλκμήνη με τη σειρά της προθυμοποιείται να τον ξεναγήσει στη Μάνη. Παράλληλα, o Σωκράτης εντείνει τις προσπάθειές του να συνεργαστεί με τους Βρεττάκους και αυτή τη φορά το ζητά από τη Μαργαρίτα: «Θα ήθελα μια χάρη, να μεσολαβήσεις εκ μέρους μου στους Βρεττάκους. Ενδιαφέρομαι να αγοράσω το ελαιοτριβείο του Ιάκωβου Βρεττάκου. Απ’ ό,τι ξέρω ο ιδιοκτήτης του δεν υπάρχει στη ζωή και είναι προς πώληση», της αναφέρει. Την ίδια ώρα ο Φίλιππος διασκεδάζει μαζί με τη Βασιλική σε ένα μπαρ της περιοχής, αλλά το ζευγάρι πάνω στην κουβέντα μαλώνει.

Γη της Ελιάς Ισίδωρος Μάνος

Ο Φίλιππος εκνευρισμένος φεύγει από το μπαρ όπου διασκέδαζαν, αφήνοντας τη Βασιλική μόνη και το πεδίο ελεύθερο σε έναν τύπο που την παρακολουθεί αρκετή ώρα. Μόλις ο τύπος βλέπει τον Φίλιππο να φεύγει, πλησιάζει τη Βασιλική με περίεργες διαθέσεις. Όμως, για καλή της τύχη, ο Φίλιππος μετά από λίγη ώρα μετανιώνει για τον καβγά τους και επιστρέφει στο μαγαζί, όπου βλέπει τον τύπο να έχει κολλήσει στη γυναίκα του και τη Βασιλική σε μια πολύ περίεργη κατάσταση. Το μυαλό του θολώνει και αρχίζει να δέρνει με μανία τον τύπο που την έχει πλευρίσει, βάζοντας όμως σε ρίσκο την αναστολή του (δείτε εδώ τι θα κάνει ο Στάθης μόλις μάθει τι έγινε).

Στο μεταξύ ο Χρήστος απογοητεύεται συνεχώς από τη συμπεριφορά της Μυρτάλης, ενώ εκείνη εμπλέκεται σε έναν ακόμα καβγά, αυτή τη φορά με αποδέκτη τη Μαρίνα. Την ίδια ώρα ο Ισίδωρος βγάζει τον πρώτο επίσημο λόγο του ως υποψήφιος δήμαρχος και όλο το χωριό δίνει το «παρών». Στο μεταξύ η Αρετή για άλλη μια φορά κάνει μια προσπάθεια για να δει το εγγόνι της, έστω κι από μακριά, αλλά η Ντάρνα τη βλέπει και καλεί την αστυνομία.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Γη της Ελιάς - spoiler μεγατόνων! Έγκυος η Ιουλία στα επόμενα επεισόδια;

Γη της ελιάς: Σωκράτης και Αλκμήνη έρχονται κοντά - Η πρώτη καυτή σκηνή τους