Από Πέννυ Μαστοράκου

Μπορεί να μην παρακολουθήσαμε όλο το μυστήριο καθώς ο Alpha θέλει να μας κρατήσει σε αγωνία για το επόμενο επεισόδιο, ωστόσο απόψε το βράδυ της Πέμπτης 3/11 είδαμε όλοι τον πολυαναμενόμενο, εδώ και δύο χρόνια τώρα περίπου, γάμο του Μαθιού και της Βασιλικής στον Σασμό (ο οποίος έγινε πρώτο trend στο Twitter) και κυριολεκτικά λιώσαμε...

Το πιο αγαπημένο ζευγάρι των τηλεθεατών έφτασε στην εκκλησία, και παρόλα τα εμπόδια, ο έρωτάς τους έμεινε δυνατός για την ώρα, και τελικά νίκησε! Το Twitter σείστηκε με την σκηνή έξω από την εκκλησία και αποθέωσε με τα σχόλιά του την συγκινητική αυτή στιγμή!

Ο γάμος έριξε το Twitter απόψε στον Σασμό

Ο Δημήτρης Λάλος σπάει την σιωπή του για τον Μαθιό

Στο Super Κατερίνα ο Δημήτρης Λάλος μίλησε από τα παρασκήνια των γυρισμάτων, και αποκάλυψε όσα μπορούσε για το μέλλον των ηρώων της σειράς.

«Σήμερα είναι ο γάμος, επιτέλους, μετά από τόσα χρόνια γίνεται αυτό που πάντα ζητούσε ο Μαθιός. Να γίνει ο γάμος. Χορτάσαμε από λύπες, τώρα μόνο χαρές. Πάντα στη μυθοπλασία έχουμε πάντα τα πάνω και τα κάτω. Για να γίνει ενδιαφέρον ένα έργο τέχνης, θέλει να έχει πολλές πλευρές. Το κοινό γνωρίζει ποιος είναι ο δολοφόνος. Τώρα το θέμα είναι πότε θα αρχίσει να αποκαλύπτεται και στους άλλους ήρωες. Αν αποκαλυφθούν κάποια μυστικά τότε οι σχέσεις θα μετατραπούν».

Σχετικά με το αν η Αργυρώ με τον Αστέρη θα είναι ξανά μαζί απάντησε: «Είναι πολλά που τους χωρίζουν, όμως η αγάπη τους ενώνει. Η αγάπη είναι πιο δυνατή από όλα. Θα γίνουν πολλές ανατροπές».

«Αυτό που με έχει ενεργοποιήσει αρκετά είναι το φως και το σκοτάδι που έχει ο Μαθιός. Τα κοινά και οι διαφορές μας είναι ακριβώς τα ίδια με μένα και τον Μαθιό. Έχω νιώσει τι σημαίνει επιτυχία, αλλά ο Σασμός και ο Μαθιός είναι μια πολύ δυνατή κατάσταση, που στην πραγματικότητα κανείς μας δεν περίμενε να έχει τόσο μεγάλη επιτυχία» είπε στο τέλος.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Σασμός αποκλειστικό: "Δεν θα πεθάνει ο..." - Η αποκάλυψη του Παπά Μιχάλη

Σασμός - spoiler: Η υγεία της χειροτερεύει μέρα με την μέρα! Η Καλλιόπη αρρωσταίνει βαριά