Από Πέννυ Μαστοράκου

Από νωρίς το απόγευμα της Πέμπτης 3/11 το Twitter έχει πάρει φωτιά, και οι χρήστες δεν έχουν σταματήσει να βομβαρδίζουν την πλατφόρμα με σχόλια, για το γεγονός που περίμεναν πως και πως από τον πρώτο κύκλο του Σασμού!

Φυσικά και αναφερόμαστε στον γάμο του Μαθιού και της Βασιλικής (οι οποίοι δεν βρίσκουν παπά και το Twitter εξοργίστηκε), ο οποίος είναι πλέον γεγονός με τους τηλεθεατές να περιμένουν συνολικά δύο χρόνια προκειμένου να τους δουν παντρεμένους! Το hashtag της σειράς έχει γίνει πρώτο trend και το τηλεοπτικό κοινό παραληρεί γι χάρη του εθνικού ζευγαριού όπως τους αποκαλούν!

Έπεσε το Twitter για τον γάμο του Μαθιού και της Βασιλικής

Ο Μαθιός κοντεύει να διαλύσει τον γάμο του! Σε σοκ η Βασιλική

Περιμέναμε πως και πως την ημέρα του γάμου της Βασιλικής με τον Μαθιό (δείτε εδώ το προσκλητήριο που διέρρευσε ο Alpha με το ζευγάρι) στον Σασμό, ωστόσο όπως όλα δείχνουν, την μεγάλη αυτή μέρα για το ζευγάρι θα επικρατήσει πανικός στο γλέντι, και ένας ερχομός θα φέρει τα πάνω κάτω, και θα απειλήσει ακόμη και την πραγματοποίηση του μυστηρίου...

Ο Παύλος Βρουλάκης εμφανίζεται ακάλεστος στο γλέντι και φέρνει τον πανικό! Ο ίδιος αντιλαμβάνεται την ταραχή που έχει προκαλέσει και τονίζει πως το μόνο που θέλει είναι να ευχηθεί και τότε ο Μαθιός γίνεται έξαλλος! Η Βασιλική τραβάει τον Μαθιό και προσπαθεί να ηρεμήσει στον σύζυγό της λέγοντάς του «Σε παρακαλώ, μην κάνεις φασαρία».

Σασμος

Θα συνεχιστεί ο γάμος ή θα διαλυθούν όλα;

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Σασμός: «Πόσα να αντέξει και αυτός!» - Ο παπα Μιχάλης κατέρρευσε και το Twitter υποκλίθηκε στην ερμηνεία του

Σασμός Spoiler: Θα γίνει το μεγάλο βήμα! Η Θεοδώρα γνωρίζει τον Λευτέρη στους γονείς της