Από Πέννυ Μαστοράκου

Λίγες μόνο μέρες μας χωρίζουν από το γεγονός που περιμένει ολόκληρο το τηλεοπτικό κοινό από τον πρώτο κύκλο του Σασμού, και δεν εννοούμε τον γάμο του Αστέρη και της Αργυρώς, αλλά αυτόν του Μαθιού (ο οποίος τρέλανε το Twitter με τις απειλές του στον Παύλο Βρουλάκη) και της Βασιλικής, την Πέμπτη 3 Νοεμβρίου!

Ο Alpha (μετά την σκηνή με τον Αστέρη και την Αργυρώ που προκάλεσε φρενίτιδα στο Twitter) έδωσε στη δημοσιότητα το προσκλητήριο γάμου του αγαπημένου ζευγαριού και από την ώρα που το είδαμε ανυπομονούμε για την μεγάλη μέρα!

Το προσκλητήριο του Μαθιού και της Βασιλικής στον Σασμό

«Είστε όλοι καλεσμένοι! Πέμπτη 3 Νοεμβρίου» έγραψαν χαρακτηριστικά.

View this post on Instagram

A post shared by Σασμός Alpha TV (@sasmos_alphatv_official)

Μην χάσετε το συγκλονιστικό αποψινό επεισόδιο της σειράς

Ο Ευθύμης δίνει μία εβδομάδα διορία στον Λευτέρη για να εκτελέσει την εντολή του. Ο Λευτέρης κλονίζεται και θέτει σε δοκιμασία τη σχέση του με τη Θοδώρα. Εκείνη τον ψάχνει αλλά όταν βλέπει ότι δεν απαντάει στις κλήσεις και τα μηνύματά της, αποφασίζει να μην ασχοληθεί ξανά με τον άντρα που μπήκε τόσο ξαφνικά στη ζωή της. Ωστόσο, οι ετοιμασίες για τον γάμο του Μαθιού και της Βασιλικής προχωράνε κανονικά. Για πρώτη φορά μετά από καιρό, το χαμόγελο έχει επιστρέψει στα χείλη της και δεν βλέπει την ώρα να σταθεί νύφη στο πλάι του άντρα που λατρεύει.

Στο σπίτι της Μαρίνας, το κλίμα δεν είναι εξίσου ευχάριστο. Ο Σταύρος ζητά συγγνώμη από τη Μαρίνα για τη συμπεριφορά του, ενώ της εξομολογείται πως η σχέση του με την Αργυρώ πάει από το κακό στο χειρότερο. «Δεν ξέρω πόσο απαραίτητος της είμαι πλέον. Νιώθω πως την κουράζει η σχέση μας και συχνά αναρωτιέμαι ποια είναι η θέση μου σε αυτό το σπίτι», της λέει. «Αυτό είναι και δικό σου σπίτι αλλά για την Αργυρώ δεν πρέπει να αναρωτιέσαι. Ούτε να αμφισβητείς τα συναισθήματά της. Η Αργυρώ μόλις έχασε τον δεύτερο αδελφό της και το μόνο που αισθάνεται μέσα της είναι ένα τεράστιο κενό. Χρόνο χρειάζεται μόνο, Σταύρο μου, και αγάπη. Όλα σε λίγο καιρό θα πάρουν τη θέση τους μέσα της», τον καθησυχάζει.

Ο Αστέρης ανακοινώνει στην Αργυρώ ότι φεύγει για πάντα από το νησί και εκείνη χάνει τη γη κάτω από τα πόδια της. Ο Νικηφόρος τα ξαναβρίσκει με τον Μανόλη, ο οποίος του εκμυστηρεύεται το ενδιαφέρον του για τη Νάντια, ενώ η κατάρρευση του παπα-Μιχάλη ταράζει τους πάντες στο χωριό. Την ίδια στιγμή αρνείται πεισματικά να πάει στον γιατρό. Η επίσκεψη του Αντώνη στο σπίτι του, όμως, θα φέρει τον αστυνόμο ξανά στην πόρτα του Μαθιού.

Η συνάντηση του Μανόλη με τον παπα-Μιχάλη απειλεί να τινάξει στον αέρα τον γάμο Μαθιού και Βασιλικής. «Ήμουν μπροστά παπα-Μιχάλη. Τα είδα όλα τότε στο βουνό. Ο Μαθιός σκότωσε τον Στεφανή Σταματάκη. Κουβαλάω αυτό το μυστικό μέσα μου εδώ και δύο χρόνια και κοντεύω να τρελαθώ. Το είχα πει και στον Αγγελο μία μέρα πριν τον βρουν μέσα στα αίματα και πολύ φοβάμαι πως αν δεν το είχε μάθει αυτό, μπορεί και να ζούσε τώρα», του εξομολογείται.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Σασμός spoiler: Θα το πάρει στον τάφο της - Το επτασφράγιστο μυστικό της γιαγιάς Ειρήνης

ALPHA: Διακόπτεται προσωρινά ο Σασμός - Πότε και γιατί