Από Πέννυ Μαστοράκου

Μετά το προσκλητήριο, αλλά και το φωτογραφικό άλμπουμ (δείτε εδώ καρέ καρέ τις παραμυθένιες φωτογραφίες) με τον εθνικό γάμο, τον οποίο περιμένουν όλοι πως και πως απόψε Πέμπτη 3/11 στον Σασμό, ο Alpha διέρρευσε στον επίσημο λογαριασμό της σειράς στο Instagram, ένα βίντεο με τις ευχές των πρωταγωνιστών για τον γάμου του Μαθιού και της Βασιλικής!

Η στιγμή ήταν ιδιαίτερα συγκινητική, καθώς αν και τηλεοπτικός γάμος, το κοινό έχει αγαπήσει ιδιαίτερα αυτούς τους δύο ήρωες, οι οποίοι παρά τα εμπόδια και τις δυσκολίες κρατούν ζωντανή την αγάπη τους!

Οι ευχές των πρωταγωνιστών του Σασμού για το ζευγάρι

Ο Αστέρης πρώτος πρώτος ευχήθηκε «Τις ευχές μου για το νεόνυμφο ζευγάρι! Να ζήσουν», με την Καλλιόπη να συμπληρώνει «Να μου ζήσει ο Μαθιός μου, ο πρωτότοκος μου. Άντε κι η Βασιλική. Καλά να περάσουν»!

View this post on Instagram

A post shared by Σασμός Alpha TV (@sasmos_alphatv_official)

Ο Μαθιός έτοιμος να κάνει πίσω λίγο πριν ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας

Ο Μαθιός στο επεισόδιο της Πέμπτης 3/11 θα ντυθεί και πάλι γαμπρός στο Σασμό με τη συγκίνηση τη δική του αλλά και της οικογένειας του να είναι μεγάλη (δείτε εδώ και τον Αστέρη γαμπρό στο γάμο του με την Αργυρώ).

Μια δύσκολη σκηνή ωστόσο θα δούμε, καθώς ο Μαθιός λίγο πριν ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας ρωτάει με βάρος στην ψυχή του την Καλλιόπη: «Πιστεύεις πως κάνω λάθος, που την παντρεύομαι μετά από αυτό, που έκανα; Ο Παπά Μιχάλης με ρώτησε αν έχω καθαρή τη συνείδησή μου, ό,τι έκανα όμως το έκανα για την τιμή της, γιατί την αγαπώ».

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Σασμός αποκλειστικό: "Δεν θα πεθάνει ο..." - Η αποκάλυψη του Παπά Μιχάλη

Πάνω κάτω: Το "δυστύχημα" στον ΑΝΤ1, η εκπομπή που βγήκε εκτός προγράμματος και ο Σασμός