Από TV24 Team

ΠΑΝΩ Η αστυνομική δραματική σειρά «Παγιδευμένοι» του ΑΝΤ1 αποκτά όλο και περισσότερο ενδιαφέρον και κατ’ επέκταση όλο και μεγαλύτερο κοινό, καταφέρνοντας σταδιακά να αναρριχηθεί στους πίνακες τηλεθέασης (δείτε εδώ ποιο θα είναι το τέλος των πρωταγωνιστών). Το δυστύχημα είναι ότι η πολύ καλή της πορεία θα ανακοπεί για τη μετάδοση του Μουντιάλ. Το κανάλι δεν έχει αποφασίσει αν το πρόγραμμα θα επανέλθει τηλεοπτικά αμέσως μετά τη λήξη της ποδοσφαιρικής διοργάνωσης ή μετά τη Χριστούγεννα ώστε να επαναλανσαριστεί. Ας ελπίσουμε να μην ανακοπεί και το ενδιαφέρον του κοινού.

ΠΑΝΩ Είπε η Δήμητρα Ματσούκα ότι δεν γνωρίζει τον Πάνο Σταθακόπουλο κι εκείνος απλά όταν ρωτήθηκε σχετικά, απάντησε ότι δεν παρεξηγήθηκε καθόλου κι ότι αν τη δει θα πάει να της συστηθεί για να γνωριστούν. Αυτός είναι τζέντλεμαν. Ούτε ξεκατινιάσματα ούτε τίποτα.

Τα... κάτω της Κωνσταντίνας Γαρνέλη

ΚΑΤΩ Τι είπε ο Κωνσταντίνος Αργυρός; Οτι δεν είναι αρνητικός να πάει στη Γιουροβίζιον; Και τι να κάνει; Κάτσε πρώτος στο χωριό, τι την θέλεις την πόλη; Εδώ ολόκληρη Μπόνι Τάιλερ πήγε εκπροσωπώντας τη Μεγάλη Βρετανία και βγήκε 19η.

ΚΑΤΩ Τι θα γίνει με αυτόν τον «Σασμό»; Μέχρι να είναι ξανά μαζί ο Αστέρης και η Αργυρώ θα έχει δολοφονηθεί όλη η Ανω Πορειά και τα πέριξ…

ΚΑΤΩ Ο ΑΝΤ1 έθεσε εκτός αέρα την ενημερωτική εκπομπή «Πρώτο δελτίο» που παρουσίαζαν ο Γιώργος Γρηγοριάδης και η Ηρώ Ράντου στις 5 το πρωί καθώς σημείωνε χαμηλά νούμερα και το κόστος είναι υψηλό. Οι έμπειροι δημοσιογράφοι συνεχίζουν να αξιοποιούνται από το ενημερωτικό τμήμα του καναλιού.

ΚΑΤΩ Κι επειδή η στήλη είναι παντού, έχουμε ρεπορτάζ και από το Μπάκιγχαμ. Οι πληροφορίες θέλουν τον πρίγκιπα Γουίλιαμ να είναι έξαλλος με το «The Crown», καθώς έχει συμπεριληφθεί στο σενάριο του 5ου κύκλου και η συνέντευξη της μητέρας του Νταϊάνα στο BBC Panorama, την οποία δημοσιογράφος Μάρτιν Μπασίρ παραδέχτηκε ότι απέσπασε εξαπατώντας την πριγκίπισσα. Και να ήταν μόνο αυτό; Ο πρώην πρωθυπουργός Τζον Μέιτζορ καταδίκασε τη σειρά και η Τζούντι Ντεντς κατηγόρησε τα νέα επεισόδια για «άξεστο εντυπωσιασμό»

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Σασμός αποκλειστικό: "Δεν θα πεθάνει ο..." - Η αποκάλυψη του Παπά Μιχάλη

Ξεπέρασε τα ελληνικά σύνορα - Οι Παγιδευμένοι κάνουν πάταγο στο εξωτερικό