Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Απολαυστικό αναμένεται να είναι και το αποψινό (31/10) επεισόδιο του Χαιρέτα μου τον Πλάτανο μιας και η Φιλιώ θα πάρει τη μεγάλη απόφαση να πει επιτέλους το ναι στον γάμο που της ετοιμάζουν με τον Σώτο.

Τι θα δούμε σήμερα(31/10) στο Χαιρέτα μου τον Πλάτανο

Η Καλλιόπη δεν πιστεύει με τίποτα πως ο Ηλίας έχει πάθει καρδιακό, ευτυχώς όμως ο Χαραλάμπης αποφασίζει να μην ακούσει την... «τζουτζούκα» και να πάρει την κατάσταση στα χέρια του, φωνάζοντας την Κατερίνα. Ο παπάς έχει μοιράσει γαμπρούς και νύφες στα Πλατανιωτάκια, εκτός από τον Σώτο.

Ένα προξενιό εκκρεμεί μόνο, του Σώτου, αλλά η Σύλβια πετά την μπάλα στο γήπεδο της Φιλιώς. Ο δασονόμος μας παρακολουθεί τον Πετράν και ανακαλύπτει πως συνεργάζεται με τη Βαλέρια. Κι ενώ οι δικαιολογίες του δεν πείθουν τον Παναγή, η Κατερίνα, από την άλλη, φαίνεται πως του έχει πια τυφλή εμπιστοσύνη. Την ίδια ώρα, η Φιλιώ λέει το «ναι» στον γάμο με τον Σώτο, φέρνοντας ανακούφιση σε όλους εκτός από τη Σύλβια.

Τι θα δούμε αύριο (1/11)

Τη στιγμή που λέει η Φιλιώ θα του πει το ναι, το μαθαίνει ο Ηλίας και γίνεται έξω φρενών. Κι ενώ η επαναλειτουργία του συμβουλίου είναι προ των πυλών, τρεις υποψήφιοι πρόεδροι ξεπροβάλλουν. Κλασικά ο Ηλίας, ξεδιάντροπα η Βαλέρια και ουρανοκατέβατα ο Σώτος.

Η Βαλέρια έχει μια σατανική ιδέα και προσπαθεί να πείσει τον Βλάση να τη βοηθήσει, ενώ η Σύλβια αποφασίζει την τελευταία στιγμή πως δεν θέλει τη «βοήθεια» της Φιλιώς και θα παντρευτεί εκείνη τον εφοριακό μας! Η Χρύσα, πάλι, ποιον θα παντρευόταν αν έπρεπε να διαλέξει;

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Χαιρέτα μου τον Πλάτανο: Στα όρια του ο Κανέλλος - Δε χαμπαριάζει τη Μαρμώ και ετοιμάζει συλλήψεις

Χαιρέτα μου τον Πλάτανο: Σώτος και Σύλβια σε ακατάλληλη σκηνή - Ο Πέτρος τους πιάνει στα πράσα