Από Ελένη Μήτση

Το νέο επεισόδιο για τα Τρία Μίλια θα προβληθεί το απόγευμα της Πέμπτης 3/11 και μάλιστα θα δούμε τον Μιχάλη να συνεχίζει να θέλει να κάνει έκπληξη στη Φωτεινή μετά το ψέμα, που είπε καταφεύγοντας στην...

Οι εξελίξεις για τα Τρία μίλια την Πέμπτη 3/11

Η επιτυχία της διαμαρτυρίας για την ακτοπλοϊκή γραμμή έχει φέρει αισιοδοξία στην οικογένεια του Γεράσιμου. Ο Τίμος επιστρέφει στο σπίτι του, αλλά οι κόρες του αντιδρούν. Η Δέσποινα προσπαθεί, για μια ακόμη φορά, να διατηρήσει τις ισορροπίες. Η Βασιλική επιδιώκει να δει από κοντά τον καινούριο λιμενικό, αλλά πάντα κάτι την εμποδίζει. Ο Τίμος δέχεται πιέσεις για να συνεργαστεί ξανά με τη μαφία.

Ο Μιχάλης ψάχνει ένα δώρο γενεθλίων για τα ερχόμενα γενέθλια της Φωτεινής και καταφεύγει στη βοήθεια της Μάνιας. Ο Νικόλας ζητάει εξηγήσεις από τον Ευθύμη σχετικά με την πρόθεσή του να βοηθήσει τον Τίμο.

Η Δανάη αποχαιρετάει τον Πέτρο και τη Διονυσία και επιστρέφει στην Αθήνα. Ο Ευθύμης παραλαμβάνει τα έγγραφα από τον δικηγόρο του Τίμου. Η Λίζα και ο Στέφανος αποφασίζουν να κάνουν τεστ DNA, για να διαπιστώσουν αν είναι πράγματι αδέλφια. «Φαντάζομαι θα καταλαβαίνεις πως μετά από αυτό το τεστ μπορεί να αλλάξουν οι σχέσεις όλων μας! Τι θα κάνει άραγε η Κάτια όταν το μάθει;», τον ρωτάει αλλά ο Στέφανος είναι σίγουρος πως η κοπέλα απέναντί του δεν μπορεί να είναι αδελφή του.

Όσα θα δούμε την Παρασκευή 4/11 στη σειρά

Ο Τίμος παραλαμβάνει από τη μαφία ένα μυστηριώδες πακέτο και αποφασίζει να το κρύψει στο σπίτι. Ο Νικόλας, που τον έχει δει, το αποκαλύπτει στη Δέσποινα. Ο Μιχάλης συνεννοείται με τη Μάνια για το δώρο γενεθλίων της Φωτεινής. Ο Ευθύμης αρχίζει να αμφιβάλλει αν κάνει σωστά που βοηθάει τον Τίμο.

Η Κάτια θυμάται, από τη συνάντησή τους με τον Αχιλλέα, μια φράση που βοηθάει πολύ την προσπάθειά τους να πάρουν πίσω την ακτοπλοϊκή γραμμή. Ο Γεράσιμος τηλεφωνεί στο κατάλληλο πρόσωπο και τελικά βρίσκει τη λύση. Η Κλειώ μαθαίνει ότι ο Πέτρος βοήθησε τον πατέρα της και αλλάζει στάση απέναντί του.

Η Δέσποινα ψάχνει στο σπίτι, βρίσκει το κρυμμένο πακέτο και αποφασίζει να το ανοίξει. Ο Μιχάλης επισκέπτεται μαζί με τη Μάνια ένα ξενοδοχείο, προκειμένου να κάνει δώρο στη Φωτεινή μια περιποίηση σε spa. Ο Στέφανος, που εκείνη την ώρα περνάει απέξω, τους βλέπει από μακριά και βγάζει άλλο συμπέρασμα… «Αυτό είναι κάτι που μάλλον η Φωτεινή πρέπει να μάθει», σκέφτεται!

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Τρία Μίλια εξελίξεις (31/10): Ο Τίμος προτείνει στον Ευθύμη να συνεργαστούν

Τρία μίλια εξελίξεις (1/11): Ο Τίμος μπλέκει τον Ευθύμη