Από Ελένη Μήτση

Στις εξελίξεις της Τρίτης 1/11 στα Τρία μίλια, αναμένεται να δούμε τον Τίμο να μπλέκει σε νέες περιπέτειες, στις οποίες μάλιστα δε διστάζει να μπλέξει και τον Ευθύμη, οποίος μετά από αρκετή πίεση αναγκάζεται να δεχτεί...

Οι εξελίξεις της Τρίτης 1/11 για τα Τρία μίλια

Η Φωτεινή βρίσκει τη Μάνια στο γραφείο του Μιχάλη και ξαφνιάζεται. Ο Γεράσιμος αποφασίζει να διοργανώσει μια διαμαρτυρία για τη διακοπή των ακτοπλοϊκών δρομολογίων, αλλά η Λίζα κάνει ό,τι μπορεί για να ανατρέψει τα σχέδιά του.

Ο Τίμος ζητά τη βοήθεια του Ευθύμη για να απαλλαγεί από τις κατηγορίες που τον βαραίνουν. Η Διονυσία σοκάρεται όταν η εγγονή της τής αποκαλύπτει τους πραγματικούς λόγους που το έσκασε από το σπίτι της. Η Κλειώ προσπαθεί να αποκαταστήσει τη φιλία της με τη Δανάη. Ο Χάρης προσπαθεί διακριτικά να προσεγγίσει την Ελένη.

Όσα θα δούμε την Τετάρτη (2/11) στη σειρά

Η Μάνια ζητάει από τον Μιχάλη να συναντηθούν, χωρίς να το μάθει η Φωτεινή. Έτσι, εκείνος αναγκάζεται να της πει ψέματα. Η Μάνια του προτείνει να διοργανώσουν ένα πάρτι-έκπληξη για τα γενέθλια της Φωτεινής, αλλά η Κάτια καταλαβαίνει ότι ο Μιχάλης έχει πει ψέματα και ζητάει να μάθει τον λόγο.

Η Δανάη καταλαβαίνει ότι η σχέση της Κλειώς και του Πέτρου είναι ακόμη ζωντανή και αποφασίζει να γυρίσει στην Αθήνα. Η Δέσποινα δέχεται τον Τίμο πίσω στο σπίτι, για χάρη των κοριτσιών τους. «Δεν είμαστε οικογένεια και δεν ξέρω αν θα καταφέρουμε να γίνουμε ποτέ ξανά. Σε δέχομαι πίσω μόνο για τα μάτια των κοριτσιών. Να μην ελπίζεις σε τίποτα άλλο», του επισημαίνει.

Ο Γεράσιμος πιστεύει ότι μια δημόσια ομιλία για το θέμα της γραμμής θα φέρει αποτέλεσμα. Δεν έρχεται όμως κανείς και ο Νικόλας τού προτείνει να φτιάξουν ένα βίντεο και να το ανεβάσουν στο διαδίκτυο. Οταν, τελικά, ο Γεράσιμος ξεκινάει να μιλάει, συγκεντρώνεται αρκετός κόσμος. Ο Τίμος λαμβάνει ένα καινούριο μήνυμα από τη μαφία και αναστατώνεται πολύ…

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Τρία Μίλια εξελίξεις (27/10): Ο Ευθύμης αποκαλύπτει στη Λίζα ότι γνωρίζει την αλήθεια για τον πατέρα της

Τρία μίλια εξελίξεις (28/10): Ο Ευθύμης κρατάει τον Τίμο αλυσοδεμένο