Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Ραγδαίες αναμένεται να είναι οι εξελίξεις στο αποψινό (31/10) επεισόδιο της επιτυχημένης σειράς του Star, Τρία Μίλια, μιας και ο Τίμος, έχοντας χάσει πια τα πάντα, θα προσεγγίσει τον Ευθύμη και θα του προτείνει να συνεργαστούν (δείτε εδώ τι τηλεθέαση έκανε το τελευταίο επεισόδιο).

Τι θα δούμε σήμερα (31/10) στα Τρία Μίλια

Δευτέρα (31/10)

Η Φωτεινή, προσπαθώντας να φέρει πιο κοντά τη Μάνια με τον Στέφανο, κανονίζει μια βραδινή έξοδο. Η σχέση του Νικόλα με τον Πέτρο φαίνεται να έχει αποκατασταθεί για τα καλά. Η Ελένη διοχετεύει όλη της την ενέργεια στην ανανέωση της εμφάνισης της Βασιλικής, η οποία θέλει να κάνει μια μεγάλη αλλαγή αλλά διστάζει και λίγο. Η Διονυσία ανακαλύπτει πως η Δανάη (Βιβιάννα Γιαννούτσου) της έχει πει ψέματα και πως οι γονείς της δεν γνωρίζουν πού βρίσκεται.

Η Δέσποινα αναζητάει τον Τίμο, ο οποίος δεν έχει επικοινωνήσει μαζί τους. Η Κλειώ ζηλεύει τη σχέση του Πέτρου και της Δανάης και τα δύο κορίτσια λογομαχούν έντονα. «Μπήκες ανάμεσά μας χωρίς να γνωρίζεις το παρελθόν μας. Φέρθηκες ύπουλα ενώ ξέρεις ότι τον αγαπώ ακόμα», την κατηγορεί η Κλειώ και η Δανάη της απαντά: «Το μόνο που ξέρω είναι ότι η σχέση σας έχει τελειώσει εδώ και καιρό. Είναι άδικο λοιπόν να με κατηγορείς». Ο Γεράσιμος και η Κάτια αποφασίζουν ότι θα αγωνιστούν με κάθε τρόπο για τη διάσωση της γραμμής, ενώ η Λίζα συνεχίζει το σχέδιό της να εκδικηθεί τον Γεράσιμο. Ο Τίμος προτείνει στον Ευθύμη μια συνεργασία που ίσως ρίξει φως στα γεγονότα του παρελθόντος και στη δολοφονία της Ιβάνκα…

Τι θα δούμε αύριο (1/11)

Η Φωτεινή βρίσκει τη Μάνια στο γραφείο του Μιχάλη και ξαφνιάζεται. Ο Γεράσιμος αποφασίζει να διοργανώσει μια διαμαρτυρία για τη διακοπή των ακτοπλοϊκών δρομολογίων, αλλά η Λίζα κάνει ό,τι μπορεί για να ανατρέψει τα σχέδιά του. Ο Τίμος ζητά τη βοήθεια του Ευθύμη για να απαλλαγεί από τις κατηγορίες που τον βαραίνουν. Η Διονυσία σοκάρεται όταν η εγγονή της τής αποκαλύπτει τους πραγματικούς λόγους που το έσκασε από το σπίτι της. Η Κλειώ προσπαθεί να αποκαταστήσει τη φιλία της με τη Δανάη. Ο Χάρης προσπαθεί διακριτικά να προσεγγίσει την Ελένη.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Γιάννης Ποιμενίδης - Τρία Μίλια: «Υπάρχει έλξη ανάμεσα στον Στέφανο και τη...»

Τρία Μίλια - Ευαγγελία Μουμούρη: «Η Δέσποινα αναγνωρίζει στον Κυριάκο την αγάπη...»