Από Ελένη Μήτση

Στο νέο επεισόδιο της Τετάρτης 2/11 στα Τρία μίλια, μετά τη συμφωνία του Τίμου με τον Ευθύμη, αναμένεται να δούμε τη Φωτεινή αντιμέτωπη με το ψέμα του Μιχάλη, το οποίο ωστόσο δεν έχει κακό σκοπό...

Οι εξελίξεις στα Τρία μίλια για την Τετάρτη 2/11

Η Μάνια ζητάει από τον Μιχάλη να συναντηθούν, χωρίς να το μάθει η Φωτεινή. Έτσι, εκείνος αναγκάζεται να της πει ψέματα. Η Μάνια του προτείνει να διοργανώσουν ένα πάρτι-έκπληξη για τα γενέθλια της Φωτεινής, αλλά η Κάτια καταλαβαίνει ότι ο Μιχάλης έχει πει ψέματα και ζητάει να μάθει τον λόγο.

Η Δανάη καταλαβαίνει ότι η σχέση της Κλειώς και του Πέτρου είναι ακόμη ζωντανή και αποφασίζει να γυρίσει στην Αθήνα. Η Δέσποινα δέχεται τον Τίμο πίσω στο σπίτι, για χάρη των κοριτσιών τους. «Δεν είμαστε οικογένεια και δεν ξέρω αν θα καταφέρουμε να γίνουμε ποτέ ξανά. Σε δέχομαι πίσω μόνο για τα μάτια των κοριτσιών. Να μην ελπίζεις σε τίποτα άλλο», του επισημαίνει.

Ο Γεράσιμος πιστεύει ότι μια δημόσια ομιλία για το θέμα της γραμμής θα φέρει αποτέλεσμα. Δεν έρχεται όμως κανείς και ο Νικόλας τού προτείνει να φτιάξουν ένα βίντεο και να το ανεβάσουν στο διαδίκτυο. Όταν, τελικά, ο Γεράσιμος ξεκινάει να μιλάει, συγκεντρώνεται αρκετός κόσμος. Ο Τίμος λαμβάνει ένα καινούριο μήνυμα από τη μαφία και αναστατώνεται πολύ.

Όλα όσα θα δούμε την Πέμπτη 3/11

Η επιτυχία της διαμαρτυρίας για την ακτοπλοϊκή γραμμή έχει φέρει αισιοδοξία στην οικογένεια του Γεράσιμου. Ο Τίμος επιστρέφει στο σπίτι του, αλλά οι κόρες του αντιδρούν. Η Δέσποινα προσπαθεί, για μια ακόμη φορά, να διατηρήσει τις ισορροπίες. Η Βασιλική επιδιώκει να δει από κοντά τον καινούριο λιμενικό, αλλά πάντα κάτι την εμποδίζει. Ο Τίμος δέχεται πιέσεις για να συνεργαστεί ξανά με τη μαφία.

Ο Μιχάλης ψάχνει ένα δώρο γενεθλίων για τα ερχόμενα γενέθλια της Φωτεινής και καταφεύγει στη βοήθεια της Μάνιας. Ο Νικόλας ζητάει εξηγήσεις από τον Ευθύμη σχετικά με την πρόθεσή του να βοηθήσει τον Τίμο.

Η Δανάη αποχαιρετάει τον Πέτρο και τη Διονυσία και επιστρέφει στην Αθήνα. Ο Ευθύμης παραλαμβάνει τα έγγραφα από τον δικηγόρο του Τίμου. Η Λίζα και ο Στέφανος αποφασίζουν να κάνουν τεστ DNA, για να διαπιστώσουν αν είναι πράγματι αδέλφια. «Φαντάζομαι θα καταλαβαίνεις πως μετά από αυτό το τεστ μπορεί να αλλάξουν οι σχέσεις όλων μας! Τι θα κάνει άραγε η Κάτια όταν το μάθει;», τον ρωτάει αλλά ο Στέφανος είναι σίγουρος πως η κοπέλα απέναντί του δεν μπορεί να είναι αδελφή του.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Τρία Μίλια εξελίξεις (31/10-4/11): Μιχάλης και Μάνια πάνε μαζί σε ξενοδοχείο

Τρία Μίλια εξελίξεις (31/10): Ο Τίμος προτείνει στον Ευθύμη να συνεργαστούν