Από Ελένη Μήτση

Το βράδυ της Πέμπτης 3/11 αναμένεται να δούμε το τρίτο επεισόδιο της σειράς Maestro με το Mega Καλημέρα να προβάλλει αποκλειστικό απόσπασμα από τις σημερινές εξελίξεις.

Η Σοφία βλέπουμε να παίρνει χάπια και να δοκιμάζεται έντονα τόσο με την κόρη της Κλέλια όσο και με τη μητέρα της Χάρις: «Αυτά τα χάπια δεν κάνουν δουλειά; Τι ακριβώς κάνεις; Έτσι θα ζεις, σε έχεις δει; Τι κατάσταση είναι αυτή; Πως να μην σε αντιπαθεί η Κλέλια έτσι όπως έχει καταντήσει, ψεύτικη ολόκληρη» (δείτε εδώ τις εξελίξεις για τη Β' σεζόν της σειράς).

Απόσπασμα από το σημερινό 3/11 επεισόδιο

Η ανακοίνωση της Nielsen για το Maestro

Η σειρά «Maestro» ήταν στην πρώτη θέση στο σύστημα μεταχρονολογημένης τηλεθέασης που εφαρμόζει η Nielsen από την 1η Σεπτεμβρίου.

Το «Π» δημοσιεύει για πρώτη φορά τα συγκεκριμένα στοιχεία τηλεθέασης, που περιλαμβάνουν τα προγράμματα που είδαν οι θεατές μετά την πρώτη τους προβολή. Στο διάστημα 1/9 – 16/10, στις ηλικίες 18 – 54 ετών, την παραγωγή του Mega παρακολούθησαν 658.983 τηλεθεατές, τον «Σασμό» στον Alpha 585.817 τηλεθεατές, το «Μαύρο ρόδο» στο Mega 358.724 τηλεθεατές, τη σειρά «Αυτή η νύχτα μένει» στον Alpha 352.876 τηλεθεατές και τη «Γη της Ελιάς» στο Mega 335.886 τηλεθεατές.

Η Nielsen εξηγεί πως ως “Μεταχρονολογημένη Τηλεθέαση” (Time Shifted Viewing, TSV) ορίζεται “η τηλεθέαση περιεχομένου το οποίο έχει μεταδοθεί ζωντανά από την γραμμική τηλεόραση και έχει παρακολουθηθεί αργότερα, δηλαδή είναι η τηλεθέαση η οποία έχει προκύψει από:

  1. Παρακολούθηση σε δεύτερο χρόνο μέσα στην ίδια ημέρα (As Live).
  2. Παρακολούθηση σε διάστημα έως και επτά ημερών (Time Shifted Day 1, Day 2,….Day 7) μετά την live μετάδοση.

Οι συσκευές που συμμετέχουν στην μέτρηση της μεταχρονολογημένης τηλεθέασης είναι οι τηλεοπτικές συσκευές στις οποίες είναι συνδεδεμένος ο μετρητής της Nielsen, όπως συμβαίνει και σήμερα.

Τα μέσα και οι τρόποι μετάδοσης από τα οποία μετριέται η μεταχρονολογημένη τηλεθέαση είναι αδιάφορα για τη μέτρηση, εφόσον το μεταχρονολογημένο περιεχόμενο “καταναλώνεται” στην τηλεοπτική συσκευή, σύμφωνα με τη Nielsen

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Maestro: «Κλαίγαμε με λυγμούς, δεν μπορούσαμε...» - Η σκηνή που δεν θα ξεχάσει ποτέ η Κλέλια Ανδριολάτου

Maestro εξελίξεις (3/11): Η Χάρις αντιλαμβάνεται τον έρωτα του Ορέστη για την Κλέλια - Δεν αντιστέκονται ο ένας στον άλλον