Από Ελένη Μήτση

Ένας ολόκληρος χαμός βλέπουμε να συμβαίνει στην Άγρια Γη με τις εξελίξεις της Πέμπτης 3/11 να είναι συγκλονιστικές για την Ελπίδα και τον Άρη, αφού η κοπέλα καταβάλλει μεγάλη προσπάθεια να...

Οι εξελίξεις για το επεισόδιο της Πέμπτης 3/11 στην Άγρια Γη

Ο Αντώνης καλεί σε δείπνο την Ελπίδα και τον Αλέξη, σε μια προσπάθεια να αποδεχτούν τη σχέση του. Ομως, η Ολγα εμποδίζει αυτή τη συνάντηση και τους επισημαίνει τον κίνδυνο να μοιραστούν την περιουσία τους με την ερωμένη του Αντώνη. Κι ενώ η Μυρτώ παλεύει να θυμηθεί κάτι από το παρελθόν της, ο Αρης για άλλη μια φορά θα πικράνει την Ελπίδα.

Η ερωτική πίεση της Ολγας προς τον Αρη, τον ωθεί να στήσει ένα νέο σκάνδαλο με θύμα τον ίδιο, προκειμένου να την κρατήσει μακριά του. Ετσι στα χέρια του Γιώργου πέφτουν φωτογραφίες του παράνομου ζευγαριού και δεν διστάζει να τις βγάλει στη δημοσιότητα.

Μετά από αυτό, ο Αρης βλέπει να απομακρύνονται από κοντά του όσοι τον συμπαθούσαν, ενώ η Ελπίδα, πληγωμένη και απογοητευμένη, του ζητάει να μείνει μακριά από αυτή και τον Κωστή: «Δεν θέλω να πλησιάσεις ποτέ ξανά ούτε εμένα ούτε το παιδί μου! Με απογοήτευσες», του λέει. Ο Θωμάς μαθαίνει από τον Γιώργο ότι θα συνεχίσει να ψάχνει τον Νικόλα Γαλάνη και από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και αυτό προκαλεί ανησυχία στον Αρη και στον Μιχάλη γιατί η έρευνα μπορεί να οδηγήσει στην πραγματική ταυτότητα του Αρη.

Όσα θα δούμε την Παρασκευή 4/11 στη σειρά

Όλοι ανησυχούν για την Αθηνά που φαίνεται να μην αντέχει το βάρος του μυστικού της. Η Ολγα προσπαθεί να προσεγγίσει τον Γιώργο, ενώ πολιορκεί στενά τον Αρη, που αναγκάζεται να περάσει τη νύχτα μαζί της. Στο μυαλό του όμως έχει ένα κρυφό σχέδιο!

Άγρια Γη Άρης

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Άγρια Γη εξελίξεις (31/10): Η Όλγα προσπαθεί να σαγηνεύσει τον Γιώργο

Άγρια γη εξελίξεις (1/11): Πιάνουν στα πράσα τον Άρη με την Όλγα