Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Η νέα καθημερινή σειρά του ΣΚΑΪ, «Άγρια Γη», επιστρέφει απόψε (31/10) με ένα νέο επεισόδιο και συγκλονιστικές εξελίξεις, μιας και η Όλγα θα προσπαθήσει να σαγηνεύσει ακόμα και τον Γιώργο προκειμένου να κερδίσει λίγο χρόνο.

Τι θα δούμε σήμερα (31/10) στην Άγρια Γη

Η Όλγα εμφανίζεται στην τηλεόραση και η Μυρτώ δεν προλαβαίνει να τη δει για να την αναγνωρίσει, ενώ δείχνει να χαίρεται με τη φροντίδα του Στέφανου. Ο Μιχάλης, αναστατωμένος, ζητάει εξηγήσεις από τον Άρη για το φιλί του με την Όλγα: «Έχεις τρελαθεί τελείως; Τι είναι αυτά που κάνεις; Φιλιέσαι με τη γυναίκα που διέλυσε την οικογένειά σου;», απορεί και εκείνος αρνείται να το συζητήσει και του λέει ότι αυτή θα τον βοηθήσει απασχολώντας τον Γιώργο και να μπορέσει εκείνος να μπει σπίτι του.

Ο Γιώργος επισκέπτεται την Όλγα και εκείνη προσπαθεί να τον σαγηνεύσει για να τον καθυστερήσει. Εν τω μεταξύ, ο Άρης βάζει ένα στικάκι με κακόβουλο λογισμικό στον υπολογιστή του Γιώργου, αλλά μια γειτόνισσα τον βλέπει και καλεί την αστυνομία.

Όταν ο Λουκάς φτάνει εκεί μαζί με τον συνάδελφό του, ο Άρης καταφέρνει να κρυφτεί χωρίς να τον δουν και αφήνει επίτηδες το στικάκι στον υπολογιστή για να το βρουν.

Ο Λουκάς καλεί τον Γιώργο στο τμήμα και τον ενημερώνει: «Κάποιος μπήκε σπίτι σου και προσπάθησε να κλέψει αρχεία από τον υπολογιστή σου! Έχεις κάποιον κατά νου που μπορεί να θέλει να σε βλάψει;», τον ρωτάει και ο Γιώργος υποψιάζεται κατευθείαν την Ολγα, αλλά ο αστυνόμος τού εξηγεί πως χρειάζεται αποδείξεις. Μετά από αυτή τη δύσκολη μέρα, ο Λουκάς περνάει χρόνο με τη Ρόζα στο μαγαζί της και οι δυο τους καταλήγουν να φιληθούν. Η Ρένα αποκαλύπτει στον Γιώργο πως η Ολγα την εκβίασε να χωρίσει με τον Αντώνη, έχοντας στα χέρια της ένα έγγραφο που μπορεί να τον στείλει στη φυλακή. Ο Λουκάς επισκέπτεται ένα μυστήριο πρόσωπο μ’ έναν φάκελο και ρωτάει αν έχει τα χρήματα.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Άγρια Γη: Ο Άρης δίνει βαρύ όρκο στον πατέρα του - Τα στοιχεία που αναπτερώνουν το ηθικό του

Άγρια Γη: Απειλή πάνω από την οικογένεια της Όλγας - Η Ελπίδα έξω φρενών με...