Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Ραγδαίες αναμένεται να είναι οι εξελίξεις στο αποψινό (2/11) επεισόδιο της επιτυχημένης σειράς του ΣΚΑΪ, «Άγρια Γη» (δείτε εδώ τι τηλεθέαση έκανε χθες) μιας και η Ελπίδα πληγωμένη, έχει αποφασίσει πια να βγάλει τον Άρη από τη ζωή της.

Τι θα δούμε σήμερα (2/11) στην Άγρια Γη

Μετά την επίσκεψή του στη Μυρτώ, ο Μιχάλης γεμίζει ενοχές. Ο Αντώνης αποφασίζει να επισημοποιήσει τη σχέση του με τη Ρένα, κάτι που βρίσκει αντίθετη την Ολγα που φοβάται πως αυτό θα δώσει το δικαίωμα στη Ρένα να διεκδικήσει μέρος της περιουσίας. Την ίδια στιγμή, η Ρένα πιστεύει πως είναι έγκυος.

Τι θα δούμε αύριο (3/11)

Ο Αντώνης καλεί σε δείπνο την Ελπίδα και τον Αλέξη, σε μια προσπάθεια να αποδεχτούν τη σχέση του. Ομως, η Ολγα εμποδίζει αυτή τη συνάντηση και τους επισημαίνει τον κίνδυνο να μοιραστούν την περιουσία τους με την ερωμένη του Αντώνη. Κι ενώ η Μυρτώ παλεύει να θυμηθεί κάτι από το παρελθόν της, ο Αρης για άλλη μια φορά θα πικράνει την Ελπίδα.

Η ερωτική πίεση της Ολγας προς τον Αρη, τον ωθεί να στήσει ένα νέο σκάνδαλο με θύμα τον ίδιο, προκειμένου να την κρατήσει μακριά του. Ετσι στα χέρια του Γιώργου πέφτουν φωτογραφίες του παράνομου ζευγαριού και δεν διστάζει να τις βγάλει στη δημοσιότητα. Μετά από αυτό, ο Αρης βλέπει να απομακρύνονται από κοντά του όσοι τον συμπαθούσαν, ενώ η Ελπίδα, πληγωμένη και απογοητευμένη, του ζητάει να μείνει μακριά από αυτή και τον Κωστή: «Δεν θέλω να πλησιάσεις ποτέ ξανά ούτε εμένα ούτε το παιδί μου! Με απογοήτευσες», του λέει. Ο Θωμάς μαθαίνει από τον Γιώργο ότι θα συνεχίσει να ψάχνει τον Νικόλα Γαλάνη και από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και αυτό προκαλεί ανησυχία στον Αρη και στον Μιχάλη γιατί η έρευνα μπορεί να οδηγήσει στην πραγματική ταυτότητα του Αρη.

Άγρια Γη Άρης

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Άγρια Γη: Ο Άρης δίνει βαρύ όρκο στον πατέρα του - Τα στοιχεία που αναπτερώνουν το ηθικό του

Άγρια Γη: Απειλή πάνω από την οικογένεια της Όλγας - Η Ελπίδα έξω φρενών με...