Από Ελένη Μήτση

Τελειωμό δεν έχουν όσα βλέπουμε να κάνει η Όλγα στην Άγρια γη και πιο αναλυτικά, η κοντινή και όχι φιλική της σχέση με τον Άρη γεννάει ερωτήματα, για το που μπορεί να καταλήξει το μεταξύ τους, καθώς και με ένα ακόμη πρόσωπο, με το οποίο συνδέεται...

Οι εξελίξεις στην Άγρια γη την Τρίτη 1/11

Ο Στέφανος πιάνει την Ολγα και τον Αρη να φιλιούνται και δεν χάνει την ευκαιρία να το πει στην Ελπίδα. Στο μεταξύ, ο Αντώνης βάζει μπροστά το διαζύγιο με την Ολγα, αποφασισμένος να προχωρήσει τη σχέση του με τη Ρένα. Ο Γιώργος κατηγορεί ευθέως την Ολγα για τη δολιοφθορά στο γραφείο του: «Δεν θα σταματήσεις πουθενά, έτσι; Εβαλες να διαρρήξουν το γραφείο μου και τι πίστευες; Οτι είμαι ανόητος να έχω όλα τα στοιχεία έτσι φόρα παρτίδα;», της λέει, αλλά εκείνη αρνείται οποιαδήποτε ανάμειξη σε αυτό.

Ο Αλέξης αναγκάζεται να ομολογήσει στη μητέρα του την αλήθεια για τον θάνατο του Αντωνάτου, χωρίς να της πει για τον εκβιασμό του Στέφανου. Ο Θωμάς σοκάρεται από την αποκάλυψη πως το παιδί που είχαν υιοθετήσει με τη γυναίκα του είναι στην πραγματικότητα ο μικρός Λεωνίδας Γαλάνης, ενώ η Αθηνά του ζητάει να μην το μάθει ο Στέφανος: «Η Ολγα θα προσπαθήσει να του κάνει κακό, σε παρακαλώ μην πεις τίποτα σε κανέναν». Ο Μιχάλης επισκέπτεται τη Μυρτώ στο ίδρυμα και καταλαβαίνει πως δεν θυμάται ούτε το όνομά της.

Όσα θα δούμε την Τετάρτη (2/11)

Μετά την επίσκεψή του στη Μυρτώ, ο Μιχάλης γεμίζει ενοχές. Ο Αντώνης αποφασίζει να επισημοποιήσει τη σχέση του με τη Ρένα, κάτι που βρίσκει αντίθετη την Ολγα που φοβάται πως αυτό θα δώσει το δικαίωμα στη Ρένα να διεκδικήσει μέρος της περιουσίας. Την ίδια στιγμή, η Ρένα πιστεύει πως είναι έγκυος.

Άγρια Γη Όλγα

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Άγρια γη εξελίξεις (28/10): Ανατροπή! Η Όλγα φιλάει τον Άρη

Άγρια Γη εξελίξεις (27/10): Η Όλγα εκδηλώνεται ερωτικά στον Άρη