Από Πέννυ Μαστοράκου

Θα τον δούμε απόψε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες μέσα από τον Σασμό (δείτε εδώ όσα θα παρακολουθήσουμε σήμερα) ωστόσο το πρωί της Πέμπτης 27/10 στην εκπομπή Super Κατερίνα, έδωσε μία άκρως αποκαλυπτική και εξομολογητική συνέντευξη ο Γιώργος Χριστοδούλου, ή αλλιώς Σταύρο!

Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για τον ρόλο του και την εμπειρία του στη σειρά ενώ πέρασε σε μια προσωπική αποκάλυψη για τον εθισμό του στο αλκοόλ, και τον λόγο που οδηγήθηκε εκεί.

Η εξομολόγηση του Γιώργου Χριστοδούλου

«Έμπλεξα με το αλκοόλ μετά από μια δύσκολη ερωτική σχέση. Έπινα ένα μπουκάλι τη μέρα, δεν μπορούσα να το ελέγξω. Την άλλη μέρα ξυπνούσα κι ένιωθα ένα μηδενικό. Η γυναίκα μου ήταν καταλυτικός παράγοντας για να το κόψω, ήθελα να είμαι ευτυχισμένος.

Το καταλαβαίνω ότι η Αργυρώ έχει δώσει την καρδιά της κάπου αλλού, δεν νομίζω ότι θα ακολουθήσει τον Σταύρο εύκολα. Μπορεί να φτάσουν στο διαζύγιο, αλλά είναι κάτι που δεν μπορεί να γίνει εύκολα. Ο Σταύρος θα περάσει πολύ μεγάλες δοκιμασίες και αυτά που θα περάσει θα τον μετακινήσουν λίγο» είπε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός.

Ξεφεύγει ο Σταύρος - Πάει στα δικαστήρια την Αργυρώ για το παιδί

Η κατάσταση ανάμεσα στον Σταύρο και την Αργυρώ στο Σασμό φαίνεται να ξεφεύγει αφού η κοπέλα έχει χάσει τον εαυτό της και δεν ξέρει αν μπορεί να στηρίξει την επιλογή της, να μείνει δηλαδή μαζί με τον Σταύρο.

Εκείνος έχει αρχίσει αντιλαμβάνεται, πως ο νους της γυρίζει και πάλι στον Αστέρη κάτι, που επιβεβαιώθηκε από την τυχαία συνάντηση, που είχαν όλοι μαζί. Εκείνος έχει πάρει την τελική του απόφαση να χωρίσουν και της το ανακοίνωσε.

Αυτό, που δεν περίμενε με τίποτα η Βρουλάκη όμως είναι η εξέλιξη, που θα έχουν για το ποιος εν τέλει θα κρατήσει τον μικρό Πετρή. Ο Σταύρος της ανακοινώνει, πως έχει δεθεί μαζί του και πως θέλει να τον πάρει μαζί του, ρισκάροντας ακόμα και να την πάει δικαστικά για το ζήτημα.

Σασμός - Σταύρος

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Σασμός - ανατροπή: «Μετάνιωσες;» - H Βασιλική δεν είναι σίγουρη για τον γάμο και ο Μαθιός τα χάνει

Σασμός αποκλειστικό: Δεν το βάζει κάτω - Η Στέλλα ζητάει και πάλι από τον Αστέρη να είναι ξανά μαζί