Από Ελένη Μήτση

Ο γάμος του Μαθιού και της Βασιλικής στο Σασμό είναι στα σκαριά για δεύτερη φορά, αφού η πρώτη απόπειρα του ζευγαριού να ενωθεί με τα ιερά δεσμά ματαιώθηκε, λόγω του φόνου του Άγγελου.

Ο Σταματάκης όμως δεν το βάζει κάτω και έκανε για δεύτερη φορά πρόταση στην καλή του (δείτε εδώ το προσκλητήριό τους). Μέσα από το προφίλ στο Instagram του Δημήτρη Λάλου είδαμε μια φωτογραφία από το μυστήριο.

Φωτογραφία από τον γάμο του Μαθιού και της Βασιλικής

Τόσο ο ίδιος όσο και η Βασιλική έχουν τιμήσει την παράδοση, επιλέγοντας να βάλουν κάτι, που αρμόζει στην κρητική κουλτούρα. Φυσικά καλεσμένοι είναι όσοι ανήκουν στην οικογένεια αλλά και στο στενό περιβάλλον

Σασμός - Γάμος

Η Αργυρώ στο γλέντι του Μαθιού και της Βασιλικής

Όπως θα δούμε στα νέα επεισόδια της επιτυχημένης σειράς του ALPHA, Σασμός, όσο η κόρη της Μαρίνας σκέφτεται τον Αστέρη στον γάμο του αδελφού του, δεν μπορεί να ησυχάσει. Τα λόγια του ότι θα φύγει από την Άνω Ποριά, στριφογυρίζουν στο μυαλό της.

Ο Μαθιός και Βασιλική ανεβαίνουν τα σκαλιά της εκκλησίας (δείτε εδώ αποκλειστικές φωτογραφίες) και οι καλεσμένοι δεν μπορούν να κρύψουν τη συγκίνησή τους. Παρόλο που στη θέση του παπά είναι κάποιος που δεν γνωρίζουν, το ζευγάρι χαίρεται με την ιερή εκείνη στιγμή που τόσο περίμεναν να έρθει. Υπόσχονται αγάπη και σεβασμό ο ένας στον άλλον και αποχωρούν από τον ιερό ναό.

Αποφασίσει λοιπόν να πάει εκεί κρυφά και να τον παρακολουθήσει. Χάνεται ανάμεσα στο πλήθος, πίσω από δέντρα και τον βλέπει απομονωμένο και σκεπτικό, με τη Στέλλα να προσπαθεί να του αποσπάσει την προσοχή. Ο Σταύρος που αναζητά τη γυναίκα του στο σπίτι, αρχίζει να νιώθει σαν τον ταύρο μέσα στο υαλοπωλείο.

Σασμός Αργυρώ Αστέρης

Τηλεφωνεί στη Μαρίνα και στην Ασπα αλλά καμία από τις δύο δεν ξέρουν πού βρίσκεται εκείνη. Θεωρώντας λοιπόν πως έχει πάει να βρει τον πρώην αγαπημένο της, αποφασίζει να πάει να την ψάξει...

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Σασμός: Όλη η αλήθεια - Πάει και για τρίτη σεζόν η σειρά του ALPHA;

Σασμός σούπερ αποκλειστικό: Ο Σταύρος εκδικείται την Αργυρώ - Λέει στον Αστέρη για το παιδί