Από Πέννυ Μαστοράκου

Με κομμένη την ανάσα το τηλεοπτικό κοινό περιμένει το αυριανό επεισόδιο του Σασμού, την Πέμπτη 3/11 και όχι μόνο για τον επικείμενο γάμο του Μαθιού και της Βασιλικής, αλλά και για την σκηνή που η Καλλιόπη (η οποία θα αρρωστήσει βαριά και θα...) θα πετύχει μπροστά της και θα δει αυτό που δεν θα ήθελε ποτέ της! Τον Αστέρη με την Αργυρώ...

Στο trailer που είδαν οι χρήστες του Twitter μετά το τέλους του σημερινού επεισοδίου, δείχνει αυτή την σκηνή, και αμέσως τα σχόλια στην πλατφόρμα πήραν φωτιά για όσα πρόκειται να συμβούν!

Πανικός στο Twitter με την συνάντηση Καλλιόπης, Αστέρη και Αργυρώς

Όλα όσα θα δούμε αύριο στον Σασμό

Η Καλλιόπη και η Αργυρώ έρχονται σε αντιπαράθεση, παρουσία του Αστέρη, ενώ η Βασιλική προσπαθεί να πείσει τον παπα-Μιχάλη να τους παντρέψει με τον Μαθιό, αλλά μάταια. Εκείνος έχει αποφασίσει να φύγει για το μοναστήρι της Κρήτης. Όταν ο Μανόλης μαθαίνει από την Κατερίνα πως ο παπάς κατέφυγε σε μοναστήρι, συγκλονίζεται, καθώς πιστεύει πως με την εξομολόγησή του δημιούργησε μεγάλο πρόβλημα. Αρχίζει η προετοιμασία του γάμου, η Βασιλική ντύνεται νύφη και ο Μαθιός γαμπρός, ενώ η Αργυρώ δεν σταματάει να σκέφτεται τον Αστέρη, πράγμα που προβληματίζει πολύ τη Μαρίνα.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Σασμός: Δείτε την πριν παιχτεί το επεισόδιο - Φωτογραφία από το γάμο του Μαθιού και της Βασιλικής μέσα από την εκκλησία

Σασμός Spoiler: Θα γίνει το μεγάλο βήμα! Η Θεοδώρα γνωρίζει τον Λευτέρη στους γονείς της