Από Πέννυ Μαστοράκου

Ο εφιάλτης για την Αργυρώ ξεκινά σε λίγα επεισόδια, και μπορεί τώρα να παλεύει για να σώσει τον γάμο της με τον Σταύρο στον Σασμό, αλλά η κίνησή της να τρέξει να σταματήσει τον Αστέρη πριν φύγει οριστικά για την Κρήτη, θα σημάνει την αρχή του τέλους για την συμβατική πλέον συνύπαρξή της μαζί του, αλλά και την αρχή του Γολγοθά της!

Η Αργυρώ σέρνεται στα δικαστήρια για τον γιο της

Το μίσος θολώνει την κρίση του Σταύρου, και όπως σας αποκαλύψαμε ήδη στο tv-24.gr θα πάει την Αργυρώ δικαστικά για την επιμέλεια του παιδιού, μιας και στα χαρτιά εκείνος είναι ο πατέρας του. Ο Σταύρος αγαπάει τον Πετρή σαν δικό του παιδί, αλλά ο λόγος που το κάνει αυτό είναι για να εκδικηθεί την Αργυρώ!

Σασμος

Πλέον είναι πεπεισμένος πως η καρδιά της είναι δοσμένη στον Αστέρη και πως ποτέ δεν τον αγάπησε πραγματικά, και της κάνει την ζωή μαρτύριο, καθώς κινδυνεύει να χάσει τον γιο της, ότι πολυτιμότερο για εκείνη! Όλοι θα συγκεντρωθούν, για να υποστηρίξουν μία από τις δύο πλευρές στην δίκη, όπου της δείχνει το σκληρότερό του πρόσωπο!

Ο Σταύρος λέει στον Αστέρη για το παιδί

Από την Κατερίνα Παπαγιαννοπούλου

Η σχέση του Σταύρου και της Αργυρώς, στα τελευταία επεισόδια της σειράς, φαίνεται να περνά μεγάλη κρίση, με αποτέλεσμα εκείνος να αποφασίσει να φύγει μακριά. Οπως έχει ήδη γίνει γνωστό, θα επιστρέψει στη γενέθλια γη του, τα Ιωάννινα, και τον αδελφό του Βαγγέλη, προκειμένου να αποστασιοποιηθεί από ό,τι τον έχει πληγώνει.

Παρόλο όμως που θα βρεθεί στην ασφάλεια της δικής του οικογένειας, δεν θα μπορέσει να ξεπεράσει τον χωρισμό του από τη γυναίκα που αγάπησε τόσο πολύ και θέλησε να της δώσει τα πάντα. Ετσι λοιπόν θα αποφασίσει να την εκδικηθεί. «Μην το κάνεις. Πιο πολύ θα πληγώσεις τον δικό σου εαυτό αν φερθείς τόσο φτηνά.

Ήξερες από την αρχή πως το παρελθόν της ήταν ένα μεγάλο κεφάλαιο για εκείνη», του τονίζει ο Βαγγέλης, αλλά ο Σταύρος δεν μπορεί να ακούσει λέξη παραπάνω. Αποφασίζει λοιπόν να πει στον Αστέρη την αλήθεια. Πως ο μικρός Πέτρος είναι παιδί του και η Αργυρώ τόσα χρόνια του το έκρυβε επιμελώς. Την ίδια στιγμή στην Κρήτη, το ζευγάρι έχει αρχίσει να έρχεται ξανά κοντά και μάλιστα έχουν αρχίσει να πληθαίνουν οι κρυφές τους συναντήσεις.

Με ένα τηλεφώνημα στον Αστέρη Σταματάκη, ο Σταύρος θα κάνει τη ζωή του άνω-κάτω. Θα του πει για τον μικρό, θα του πει για τα ψέματα της Αργυρώς αλλά και για το γεγονός πως ποτέ η Αργυρώ δεν θα είναι απόλυτα ειλικρινής μαζί του. «Πάντα κάτι θα τη βασανίζει. Ποτέ δεν θα την έχεις τελείως δική σου γιατί δεν θα μπορεί να ξεχάσει ότι σκότωσες τον αδελφό της», θα του μηνύσει διαλύοντάς τον.

Σασμός Αργυρώ Σταύρος Αστέρης

Ο Αστέρης θα προσπαθήσει να διατηρήσει την ψυχραιμία του, παρόλο που τα λόγια τού άντρα από την άλλη άκρη της τηλεφωνικής γραμμής θα τον έχουν ζαλίσει. Δίχως να χάσει περισσότερο χρόνο, θα προσπαθήσει να επικοινωνήσει με την Αργυρώ για να διαπιστώσει αν όντως τα λόγια του είχαν υπόσταση. Η Αργυρώ θα κλονιστεί και θα προσπαθήσει να μην του δώσει ξεκάθαρες απαντήσεις.

Όταν όμως τον δει τόσο καταβεβλημένο, θα κατανοήσει πως δεν μπορεί να καθυστερήσει άλλο τις εξηγήσεις που του αξίζουν. «Ναι, Αστέρη, ο Πέτρος είναι δικό σου παιδί. Είναι ο καρπός του δικού μας έρωτα. Εμαθα ότι είμαι έγκυος λίγο διάστημα μετά τη δίκη για τον φόνο του Πέτρου. Πώς θα μπορούσα να σου εξομολογηθώ κάτι τέτοιο; Καταλαβαίνεις σε τι διαδικασία θα έβαζα τις οικογένειές μας;», απολογείται, αλλά εκείνος δεν της δίνει καμία απάντηση. Απλά θα απομακρυνθεί από κοντά της. Η Καλλιόπη θα είναι η επόμενη από την οικογένεια που θα το μάθει και θα συγκλονιστεί.

Περισσότερα στο Tivi Σίριαλ που κυκλοφορεί μόνο με 1 ευρώ!

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Σασμός Spoiler: Θα γίνει το μεγάλο βήμα! Η Θεοδώρα γνωρίζει τον Λευτέρη στους γονείς της

Σασμός spoiler: Η Αργυρώ στο γλέντι του Μαθιού και της Βασιλικής