Από Ελένη Μήτση

Ο Χρήστος στη σειρά ''Αυτή η νύχτα μένει'' μπορεί να πενθούσε τον χαμό της γυναίκας του Μαρίνας, όμως μέσα του όλα άλλαξαν όταν διάβασε σε προσωπικά της έγγραφα, πως όλα αυτά τα χρόνια εκείνη ήταν ερωτευμένη με τον Στρατή.

Ο δήμαρχος έχει γίνει σκιά του εαυτού του (δείτε εδώ ποιοι θα τον βοηθήσουν) και έτσι πηγαίνει εξοργισμένος στον τάφο της Μαρίνας λέγοντας της: «Άλλος ήθελες να ήταν εδώ ε; Αυτός που δεν άντεχες ήρθε. 25 χρόνια ψέματα. Και τώρα να υπερασπίζομαι εγώ τη μνήμη σου, να κοροϊδεύω τα ίδια μου τα παιδιά. Έτσι μου έρχεται να τινάξω τα μυαλά μου στον αέρα.

Στο ορκίζομαι εδώ πάνω στον τάφο, θα τα τινάξω όλα στον αέρα, όλα θα τα κάψω, όλα θα του τα πάρω, γυμνός θα μείνει, τίποτα δε θα μείνει από εκείνον, ούτε από εσένα».

Το ξέσπασμα του Χρήστου πάνω από τον τάφο της Μαρίνας

Οι αποκαλύψεις του Γιάννη Στάνκογλου με αφορμή το ρόλο του στη σειρά ''Αυτή η νύχτα μένει''

Ο Γιάννης Στάνκογλου παραχώρησε συνέντευξη στο Happy day την Τετάρτη 19/10 μιλώντας για το ρόλο του στη σειρά ''Αυτή η νύχτα μένει'', στην οποία τον βλέπουμε να κάνει τον Δήμαρχο του Αγρινίου.

Ο ηθοποιός πρωταγωνιστεί παράλληλα και σε άλλη μια μεγάλη παραγωγή, αλλά ο χαρακτήρας του Χρήστο που υποδύεται στον Alpha έχει πολύ ενδιαφέρον, καθώς εμπλέκεται με τη νύχτα της περιοχής του Αγρινίου. Μάλιστα, ο Στάνκογλου έχει ζήσει και εκείνος με τη σειρά του σκηνικά σαν αυτά, που βλέπουμε στο έργο και δίστασε να τα περιγράψει.

«Κατάγομαι από επαρχία και έχω ζήσει ακραίες καταστάσεις, τσακωμούς, ξύλο αλλά και αρκετά ρομαντικά πράγματα. Είχα ερωτευτεί μικρός την τραγουδίστρια μαγαζιού στο χωριό μου».

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Αυτή η νύχτα μένει: Ακραίο σκηνικό ανάμεσα στην Νίτσα και τον Γιώργη

ALPHA: Αλλαγή στο πρόγραμμα του «Αυτή η Νύχτα Μένει» - Η ανακοίνωση του σταθμού