Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Καλεσμένη στην εκπομπή Καλύτερα δε Γίνεται βρέθηκε το μεσημέρι της Κυριακής (30/10) η Άννα Μάσχα, η ηθοποιός που υποδύεται τη Διαμάντω στην επιτυχημένη σειρά του ALPHA, «Αυτή η Νύχτα Μένει», και μίλησε για τον ρόλο της, αλλά και την προσωπική της ζωή (δείτε εδώ τι αλλαγές έγιναν στο πρόγραμμα της σειράς).

Οι δηλώσεις της Άννας Μάσχα για το Αυτή η Νύχτα Μένει

«Δυσκολεύτηκα για αυτή την ηρωίδα. Την εποχή την ξέρω γιατί ήμουν έφηβη στη δεκαετία του '80. Δεν ήμουν θαμώνας των νυχτερινών κέντρων και η μουσική που άκουγα ομολογώ δεν είχε σχέση με αυτή. Ήμουν ροκού. Παρ' όλα αυτά ξεκινώντας να μελετάω και να κάνω έρευνα για τη σειρά οι περισσότεροι Έλληνες τα ξέρουν αυτά τα πράγματα. Για να ενσαρκώσω την επαγγελματία τραγουδίστρια έκανα αρκετή έρευνα, ό,τι οπτικοακουστικό υλικό μπόρεσα να βρω, που δεν είναι και εύκολο, το άκουσα και το είδα.

Η Διαμάντω, επειδή είναι συνεπής ως προς τον στόχο της που είναι να διατηρήσει την ισορροπία σε αυτό το μαγαζί και σε αυτό τον κόσμο, θα κάνει τα πάντα για να τον ξεκολλήσει από οτιδήποτε τον βαραίνει και τον κρατά πίσω, που είναι το άσχημο παρελθόν του. Οπότε, ό,τι μπορεί να κάνει προκειμένου να τον ξεκολλήσει πίσω, θα το κάνει», ανέφερε η ηθοποιός αναφορικά με τη σειρά.

«Συνήθως με κάτι ερωτικά κολλάγαμε. Όχι ξεκόλλησα. Πάντα πίστευα ότι υπάρχει ένας καλός άνθρωπος, δεν πιστεύω στον Θεό και τη θρησκεία, αλλά κάτι σαν ένστικτο που λέει “ως εδώ, μην ξεκολλήσεις παραπάνω”.

Είναι πολύ γενναίο να πω ότι δεν πιστεύω εντελώς. Δεν πιστεύω στον Θεό έτσι όπως μας τον παρουσιάζει η θρησκεία. Δεν είμαι τόσο γενναία, για να είμαι άθεη. Θεωρώ ότι οι πραγματικοί άθεοι είναι πολύ γενναίοι και βαθιά ανθρωπιστές επίσης. Δεν ξέρω αν έχω την τιμή να ανήκω σε αυτούς. Τώρα για το που αντλώ δύναμη; Λέω κι εγώ “Αχ Θεέ μου”», συμπλήρωσε.

Τι θα δούμε σήμερα (31/10) στο Αυτή η Νύχτα Μένει

Μετά την τρέλα της προηγούμενης νύχτας, η φιλία του Χρήστου και του Στέλιου δοκιμάζεται, καθώς τα πολιτικά συμφέροντα συγκρούονται με αυτά της χωροφυλακής.

Η Φωτεινή, από την άλλη, έχοντας δει το ξέσπασμα του πατέρα της στον τάφο της Μαρίνας, επιστρέφει στο σπίτι τρομαγμένη. «Πού είχες πάει;», τη ρωτάει η Εύη και αμέσως εκείνη ξεσπάει πάνω της: «Σ’ ενδιαφέρει τι κάνω και πού πάω; Σε ένοιαζε ποτέ πώς είναι εδώ η ζωή μας μετά τη μαμά; Εγώ ήμουν εδώ και έτρεχα να μαζέψω τα κομμάτια του πατέρα μου κι ακόμα το κάνω». Η Εύη δεν μπορεί να καταλάβει το ξέσπασμα αυτό: «Δεν σε καταλαβαίνω, ποιο είναι το πρόβλημα μαζί μου; Από τη μέρα που ήρθα συνεχώς μου επιτίθεσαι και μου μιλάς απότομα! Αν ενοχλώ να φύγω ξανά, δεν έχω πρόβλημα».

Αυτή η Νύχτα Μένει Στέλιος

Τότε η Φωτεινή βάζει τα κλάματα: «Δεν αντέχω άλλο! Σε παρακαλώ βοήθησέ με! Δεν ξέρω τι άλλο να κάνω πια», λέει και η Εύη την παίρνει αγκαλιά και τη ρωτάει να μάθει τι έχει συμβεί. Η Φωτεινή που άκουσε τα λόγια που έλεγε ο πατέρας της στον τάφο και για την εξωσυζυγική σχέση που είχε η μητέρα της, ξυπνά στη μνήμη κάτι από το παρελθόν και το flashback που γίνεται ρίχνει άλλο φως στη Μαρίνα.

Η Νίκη αποφασίζει να φανερώσει τα συναισθήματα της στον Στρατή και έτσι τον πλησιάζει για να του μιλήσει. «Στρατή, θέλω να σου μιλήσω», του λέει, όμως εκείνος μετά τις νέες πληροφορίες που λαμβάνει για τη Ζέτα, φαίνεται να έχει στραμμένο αλλού το ενδιαφέρον του. «Άλλη στιγμή, δεν μπορώ τώρα», της λέει και φεύγει με τη μηχανή του, αφήνοντάς την κυριολεκτικά σύξυλη. Καθώς η μέρα φεύγει, η Ζέτα και ο Στρατής συναντιούνται και περνάνε το βράδυ τους μαζί.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Αυτή η Νύχτα Μένει Spoiler: «Είμαι έτοιμη να στα δώσω όλα...» - Η Νίκη ανοίγει την καρδιά της στον Στρατή

Νικολέττα Καρρά για Αυτή η Νύχτα Μένει: «Η Νίκη έχει δύσκολο παρελθόν...» - Αποκλειστικές αποκαλύψεις για τη σειρά