Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Παράδειγμα προς μίμηση είναι η Τασούλα του «Μαύρου ρόδου», αφού ό,τι κι αν της συμβεί, προσπαθεί να το βλέπει θετικά. Η Πένυ Αγοραστού μιλά στο Tivi Σίριαλ για την όμορφη ηρωίδα της και για τον έρωτα που θα συναντήσει (δείτε εδώ ένα καυτό spoiler για τα επόμενα επεισόδια της σειράς).

Από την Κατερίνα Παπαγιαννοπούλου

Απόσπασμα από τη συνέντευξη της Πένυς Αγοραστού από το Μαύρο Ρόδο

Σε σχέση πάντως με όλα τα δεινά που συμβαίνουν στο χωριό, η Τασούλα, η ηρωίδα σας, δείχνει να περνάει ωραία εκεί.

«Η Τασούλα είναι η ευχάριστη νότα του χωριού. Της ξεφεύγουν ορισμένα πράγματα αλλά δεν έχει κακές προθέσεις, είναι αθώα, δεν κάνει τίποτα με δόλο και αυτή είναι η διαφορά από τον προηγούμενό μου ρόλο, αυτόν της Λατάνια, στο “Ελα στη θέση μου”. Και εκείνης της ξεφεύγανε διάφορες πληροφορίες αλλά εκείνη είχε δόλο. Η Τασούλα είναι ένα αγαθό λοιπόν πλάσμα που θέλει και αυτή να βρει τον έρωτα».

Είναι τόσο γλυκιά και αθώα, σε σημείο παρεξηγήσιμο. Σκέφτομαι μήπως κάτι κρύβει αυτή η ηρωίδα.

«Θα μπορούσε και όλο αυτό να το καλύπτει, όμως θα δούμε. Θα δούμε μάλιστα και την προσωπική της ιστορία. Πάντως είναι μια θετική ηρωίδα που μάλλον έχει κάποιες πληγές».

Υπάρχει πόνος στο παρελθόν της;

«Υπάρχει μια ιστορία και εξήγηση πίσω της που την έχει κάνει τόσο αθώα».

Θα ερωτευτεί η Τασούλα;

«Και βέβαια, τι έτσι θα την αφήσουμε; (γέλια). Θα υπάρξει κάποιος έρωτας και μάλιστα με κάποιον από τους ήρωες που ήδη ξέρουμε».

Πένυ Αγοραστού Μαύρο Ρόδο

Αρα πιστεύω πως σε βάθος χρόνου αυτή η ηρωίδα θα ευτυχήσει.

«Ναι, θα έχει καλή κατάληξη αυτή η ηρωίδα. Νομίζω πως και κάτι κακό να της συμβεί, εκείνη θα το δει θετικά. Αυτή είναι μια στάση που έχω υιοθετήσει κι εγώ στη ζωή μου. Δεν είναι εύκολο να το κάνεις πάντα, αλλά τουλάχιστον πρέπει να θυμάσαι πως όλα ξεπερνιούνται».

Ο Σαράντος πάντως φαίνεται να της έχει αδυναμία.

«Και ο Σαράντος θα μπορούσε να είναι, αλλά και κάποιος από τα νέα παιδιά. Από τους φίλους του Πέτρου. Πάντως σε καμία περίπτωση δεν θα σταματήσει να δουλεύει στο μαγαζί της Ευτυχίας. Αυτή είναι η χαρά της. Οταν σταματήσει η Τασούλα να δουλεύει σε αυτό το μαγαζί, δεν θα υπάρχει η ταβέρνα. Θα είναι εκεί για να δουλεύει και να μεταφέρει πραγματάκια αριστερά-δεξιά με τη γνωστή αγαθοσύνη της».

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Μαύρο Ρόδο αποκλειστικό: Άγρια συμπλοκή για Θέμη και Βίκο

Μαύρο Ρόδο Spoiler! Προοριζόταν για Ηγουμένη αλλά αρνήθηκε - Τι στοιχειώνει την μοναχή Αυξεντία;