Από Ελένη Μήτση

Ένα πολύ συγκινητικό επεισόδιο παρακολουθήσαμε την Τρίτη 1/11 στη σειρά ''Τα καλύτερα μας χρόνια'' με τη γιαγιά Ερμιόνη να συγκλονίζει το κοινό με την ερμηνεία της.

Ήταν γνωστό, πως απομονώθηκε στο χωριό της, λόγω της ασθένειας, που έπασχε, με τα δυσάρεστα να μην αργούν να φτάσουν. Μέσα από ένα τηλεφώνημα η κόρη της πληροφορήθηκε, πως η μητέρας της έφυγε από τη ζωή. Οι αντιδράσεις στο twitter, όπως ήταν φυσιολογικό ήταν πολλές και έντονες, αφού το συναίσθημα της σκηνής μεταφέρθηκε στο έπακρο.

Τα σχόλια στο twitter για τον θάνατο της γιαγιάς Ερμιόνη στη σειρά ''Τα καλύτερα μας χρόνια''

Τα σχόλια στο twitter για την απόφαση της Ερμιόνης να φύγει από την Αθήνα

Μια συγκλονιστική στιγμή και ένα γενικότερα συγκινητικό επεισόδιο είδαμε την Τρίτη 17/10 στη σειρά Τα καλύτερα μας χρόνια με τις ερμηνείες των ηθοποιών να μεταδίδουν το συναίσθημα του πόνου και τη λύπης.

Η αποκάλυψη της Ερμιόνης έπεσε σαν βόμβα και η απόφαση της να φύγει και να μείνει στο χωριό λόγω του προβλήματος υγείας ήταν πολύ έντονη. Οι χρήστες του twitter φυσικά και παρακολούθησαν το επεισόδιο με τα σχόλια να είναι σπαρακτικά.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Τα καλύτερα μας χρόνια εξελίξεις 18/10: Η Ερμιόνη αποκαλύπτει κρυφά στα παιδιά πως...

Τα καλύτερά μας χρόνια εξελίξεις (25/10): Ένας θάνατος που θα σημαδέψει τους πάντες! Όλη η γειτονιά στο πόδι εξαιτίας...