Από Πέννυ Μαστοράκου

Άλλο ένα συγκινητικό επεισόδιο θα δούμε απόψε (δείτε εδώ τα σχόλια στο Twitter για την γιαγιά), Τρίτη 1/11, στα Καλύτερά μας χρόνια, καθώς η γειτονιά θρηνεί μετά από μία μεγάλη απώλεια, που σίγουρα θα την σημαδέψει και θα της μείνει για πάντα χαραγμένη στο μυαλό.

Μην χάσετε απόψε στα Καλύτερά μας Χρόνια

Η παρέα του Άγγελου είναι ακόμη υπό την επήρεια της κοπάνας που έκαναν για να πάνε σινεμά στην Ομόνοια, την ώρα που όλοι στη γειτονιά δείχνουν να έχουν τάσεις φυγής. Ο παπα-Θόδωρας εξαφανίζεται μια νύχτα, ο κυρ Νίκος αποφασίζει να πάει να βρει την Ερμιόνη και ο Γιώργης αποχαιρετά την Πελαγία, λόγω της μετάθεσής του.

Ο Αντώνης συνδυάζει κάποια στοιχεία και, μέσω ενός ρεπορτάζ, καταλήγει στο συμπέρασμα πως πίσω από μία ληστεία κρύβονται ο Νικήτας και η Μάρθα. Ο Στέλιος θέλει να πουλήσουν το σπίτι, αλλά η Μαίρη δυσκολεύεται να το αποχωριστεί. Κι ενώ όλοι μοιάζουν απορροφημένοι στον μικρόκοσμό τους, μια αμετάκλητη φυγή θα συγκλονίσει τη γειτονιά.

Οι Αντωνόπουλοι επιστρέφουν ταραγμένοι από τη Νέδουσα και προσπαθούν να διαχειριστούν αυτό που συνέβη στην οικογένειά τους. Οι σχέσεις ανάμεσα στη Νανά και τον Δημήτρη είναι τεταμένες, γεγονός που κάνει τον Δημήτρη να αναλάβει δράση. Ο Λεωνίδας Μέρμυγκας, ο νέος προϊστάμενος του Στέλιου, κάνει την εμφάνισή του στο γραφείο και ταράζει τις ισορροπίες, ενώ ο Αντώνης με αφορμή μια συνάντηση με τον Νικήτα, προβληματίζεται για το πόσο έχει συμβιβαστεί στη ζωή του.

Την ώρα που η Πελαγία δείχνει να μη δέχεται την πραγματικότητα, μια αναπάντεχη έλευση αναστατώνει τόσο τους Αντωνόπουλους όσο και όλη τη γειτονιά.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Τα καλύτερά μας χρόνια: Σύννεφα στη σχέση της Νανάς και του Δημήτρη - Θα καταφέρουν να ξεπεράσουν τα εμπόδια;

«Μας συγκινεί και μας...» - Το twitter ξετρελάθηκε με την πρεμιέρα της σειράς ''Τα καλύτερα μας χρόνια''