Από Πέννυ Μαστοράκου

Μετά την συγκίνηση του τηλεοπτικού κοινού στο προηγούμενο επεισόδιο της σειράς Τα καλύτερά μας χρόνια (δείτε εδώ τα σχόλια των χρηστών στο Twitter), την Τρίτη 25/10 η σειρά επιστρέφει με νέο επεισόδιο στο οποίο θα δούμε έναν θάνατο, που βυθίζει τους πάντες στο πένθος, αλλά και σοβαρές ταραχές μεταξύ των...

Μην χάσετε σήμερα στα Καλύτερά μας Χρόνια

Ο Γιώργης αποχαιρετά την Πελαγία λόγω της μετάθεσής του και οι Αντωνόπουλοι επιστρέφουν ταραγμένοι από τη Νέδουσα και προσπαθούν να διαχειριστούν αυτό που συνέβη στην οικογένειά τους.

Ολοι στη γειτονιά δείχνουν να έχουν τάσεις φυγής. Ο παπα-Θόδωρας εξαφανίζεται, ο κυρ-Νίκος αποφασίζει να πάει να βρει την Ερμιόνη και ο Γιώργης αποχαιρετά την Πελαγία λόγω της μετάθεσής του. Στο μεταξύ ο Αντώνης συνδυάζει κάποια στοιχεία και, μέσω ενός ρεπορτάζ, καταλήγει στο συμπέρασμα πως πίσω από μια ληστεία κρύβονται ο Νικήτας και η Μάρθα. Ο Στέλιος πάλι θέλει να πουλήσουν το σπίτι, αλλά η Μαίρη δυσκολεύεται να το αποχωριστεί. Κι ενώ όλοι μοιάζουν απορροφημένοι στον μικρόκοσμό τους, μια αμετάκλητη φυγή θα συγκλονίσει τη γειτονιά, η Ερμιόνη πεθαίνει.

Οι Αντωνόπουλοι επιστρέφουν ταραγμένοι από τη Νέδουσα και προσπαθούν να διαχειριστούν αυτό που συνέβη στην οικογένειά τους. Οι σχέσεις ανάμεσα στη Νανά και τον Δημήτρη είναι τεταμένες, γεγονός που κάνει τον Δημήτρη να αναλάβει δράση.

Ο Λεωνίδας Μέρμυγκας, ο νέος προϊστάμενος του Στέλιου, κάνει την εμφάνισή του στο γραφείο και ταράζει τις ισορροπίες, ενώ ο Αντώνης με αφορμή μια συνάντηση με τον Νικήτα, προβληματίζεται για το πόσο έχει συμβιβαστεί στη ζωή του. Την ώρα που η Πελαγία δείχνει να μη δέχεται την πραγματικότητα, μια αναπάντεχη έλευση αναστατώνει τόσο τους Αντωνόπουλους όσο και όλη τη γειτονιά.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Τα καλύτερα μας χρόνια εξελίξεις 18/10: Η Ερμιόνη αποκαλύπτει κρυφά στα παιδιά πως...

Τα καλύτερά μας χρόνια: Ο φόβος φωλιάζει μέσα του - Σε μεγάλη ταραχή ο Στέλιος με την...