Από Ελένη Μήτση

Ένα νέο επεισόδιο θα δούμε την Τρίτη 18/9 για τη σειρά ''Τα καλύτερα μας χρόνια'' με τις εξελίξεις να είναι συνταρακτικές με ζήλιες, έρωτες και πάθη να πρωταγωνιστούν στην πλοκή του σίριαλ καθώς η άφιξη του Λουίτζι έφερε τα πάνω κάτω.

Όσα θα δούμε την Τρίτη 18/9 στη σειρά

Ενώ η εγκυμοσύνη της Μαίρης αποτελεί το πρώτο θέμα στην οικογένεια, ένα ζοφερό γεγονός συνταράζει όλη τη χώρα, και φυσικά τη γειτονιά μας. Τα χρέη του ατελιέ αυξάνονται συνεχώς και το μόνο καλό είναι η πρόοδος των παιδιών στο σχολείο. Ο Λούης είναι αποφασισμένος να κατακτήσει τη Ζαμπέτα και ο Μίλτος κάνει ό,τι μπορεί για να κερδίσει την καρδιά της Ελπίδας.

Ο Αντώνης, αντίθετα, δέχεται την οριστική άρνηση της Δώρας και χωρίζουν. Με την αποχώρηση της Αργυρίου, ο Στέλιος παίρνει μια άτυπη προαγωγή και ο Παπαδόπουλος τον πιέζει για παράτυπες μπίζνες με το υπουργείο. Μέσα σ’ όλα, η Ερμιόνη ανησυχεί πώς θα τα βγάλουν πέρα οι κόρες της όταν αυτή θα φύγει από τη ζωή και αποφασίζει να τους ομολογήσει το μυστικό της.

Τα χρέη αρχίζουν και πνίγουν τους Αντωνόπουλους, ενώ πλησιάζουν τα Χριστούγεννα του 1978, που θα σημαδέψουν βαθιά την οικογένεια. Κι ενώ ο Στέλιος και η Μαίρη προσπαθούν να κρατήσουν μυστικό από τα παιδιά τους το δράμα της Ερμιόνης, εκείνη αποφασίζει να συμφιλιωθεί με τη μοίρα της και ανακοινώνει ότι, αμέσως μετά τα Χριστούγεννα, αναχωρεί μόνη για το χωριό της.

Το twitter ξετρελάθηκε με την πρεμιέρα της σειράς

Η αγαπημένη σειρά του κοινού ''Τα καλύτερα μας χρόνια'' έκανε τη μεγάλη της πρεμιέρα την Τρίτη 20/9 με το κοινό να είναι πιστό στο ραντεβού του, παρά την αναμπουμπούλα που είχε γίνει γνωστή για το πρώτο επεισόδιο της σεζόν.

Μοναδικές στιγμές και εικόνες οικογενειακής θαλπωρής μεταδόθηκαν μέσα από το κρατικό κανάλι, με τους χρήστες του twitter να κάνουν σχόλια στην πλατφόρμα εκφράζοντας τον ενθουσιασμό τους για την έναρξη της αγαπημένης σειράς.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Τα καλύτερά μας χρόνια: Σύννεφα στη σχέση της Νανάς και του Δημήτρη - Θα καταφέρουν να ξεπεράσουν τα εμπόδια;

Τα καλύτερά μας χρόνια: Ο φόβος φωλιάζει μέσα του - Σε μεγάλη ταραχή ο Στέλιος με την...