Από Ελένη Μήτση

Ο Ιάσονας και η Αλεξάνδρα περνάνε από πολλά κύματα με τη σχέση τους στον Έρωτα φυγά να δοκιμάζεται όλο και περισσότερο. Μετά λοιπόν το ατύχημα της κοπέλας παραμένει κλειδωμένη στο δωμάτιο της και φροντίζεται από τον άντρα της.

Φυσικά και εκείνος δεν ξέρει τις πιο βαθιές αλήθειες για τη ζωή της, όμως η Αλεξνάδρα αφού αποκαλύφθηκε πως ο Μάρκος δεν είναι αδερφός της του ανοίγει τα χαρτιά της: «Θέλω να με συγχωρήσεις, που δεν σου είπα από την αρχή για τον Μάρκο. Γιατί όμως δεν μου είχες πει ότι ήξερες; Κάναμε και οι δύο λάθη, αλλά τώρα πρέπει να κοιτάξουμε και οι δύο μπροστά την οικογένειά μας».

Απόσπασμα από τη σημερινή 2/11 σκηνή της Αλεξάνδρας και του Ιάσονα

Όσα θα δούμε την Τετάρτη 2/11 στη σειρά

Η Αλεξάνδρα μετά την ιατρική φροντίδα του Μιχάλη είναι καλύτερα, μα κλεισμένη στο δωμάτιό της. «Είδα τον Μάρκο. Ζει. Το ήξερες;», τον ρωτάει. «Ζει; Δεν είχα ιδέα. Οι Δεμερτζήδες ξέρουν να κρατούν καλά κρυμμένα τα μυστικά τους», τη διαβεβαιώνει εκείνος. Στη συνέχεια η Αλεξάνδρα συγκρούεται με τη Μαργέτα, όταν της λέει πως θέλει να αποκαλύψει την αλήθεια για το παιδί στον Ιάσονα και να φύγει. «Το παιδί είναι του Μάρκου κι εγώ θέλω να είμαι μαζί του.

Πρέπει να ξέρει ότι είναι ο πραγματικός του πατέρας και ο Ιάσονας να μάθει ότι δεν είναι δικός του γιος», της φωνάζει. «Το παιδί είναι του Ιάσονα και δεν θα τολμήσεις να κάνεις τίποτα που θα διασύρει το όνομά μας. Αλλιώς δεν ξέρεις πού μπορώ να φτάσω», την απειλεί η Μαργέτα και την εγκλωβίζει. Η Αλεξάνδρα χάνει και την υποστήριξη του Μιχάλη και αποφασίζει να βάλει σε εφαρμογή το σχέδιό της. Θα το παίξει μετανιωμένη κι ερωτευμένη στον Ιάσονα. Από την άλλη ο Ιάσονας κι ο Φίλιππος θεωρούν πως ανακάλυψαν πού μένει ο Μάρκος, για να τον βγάλουν από τη μέση.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Σοκ στον Έρωτα φυγά - Η Αλεξάνδρα και η Ρηνιώ κάνουν απόπειρα αυτοκτονίας!

Έρωτας Φυγάς εξελίξεις (31/10): Στα όριά της η Αλεξάνδρα - Καταλαβαίνει ότι κάτι της κρύβουν