Από Πέννυ Μαστοράκου

Η κατάσταση και για τις δύο ηρωίδες, στον Έρωτα Φυγά, είναι σε τραγικό σημείο και θεωρούν, η κάθεμια για δικό της λόγο, πως δεν έχουν κανένα λόγο να είναι ζωντανές! Ο λόγος για την Αλεξάνδρα, η οποία πνίγεται κάθε μέρα και πιο πολύ στο σπίτι των Δεμερτζήδων και ασφυκτιεί (δείτε εδώ την οργή του Twitter για τον Ιάσονα), και για την Ρηνιώ η οποία δεν αντέχει άλλο τις κακουχίες και την κακοποίηση του αδερφού της!

Η Αλεξάνδρα και η Ρηνιώ προσπαθούν να βάλουν τέλος στην ζωή τους

Η Αλεξάνδρα προσπαθεί να αποδράσει, παίρνοντας μαζί της το μωρό και κάποια χρήματα, όμως την πιάνει στα πράσα ο Ιάσονας! Η ίδια απειλεί πως θα αυτοκτονήσει και εκείνος δεν γίνει σημασία παρά της παίρνει το παιδί από την αγκαλιά και την εγκαταλείπει μόνη της!

 Σοκ στον Έρωτα φυγά

Με αφορμή λοιπόν το συμβάν, και η Ρηνιώ το σκάει από την καλύβα του αδελφού της, και δένει μια θηλιά στον λαιμό της στα χωράφια! Τότε για καλή της τύχη εμφανίζεται ο Μάρκος και την σώζει τελευταία στιγμή! Θα καταφέρουν να ζουν έτσι; Η συνέχεια στις οθόνες μας...

Όλα όσα θα δούμε την Τρίτη 1/11

Ο Φίλιππος καταφέρνει και παίρνει τη λίστα με τους συγκρατούμενους του Μάρκου και τη δίνει στον Ιάσονα. Αυτός με έκπληξη διαπιστώνει πως ο άνθρωπος που βοηθάει τον Μάρκο, δεν είναι άλλος από τον Στέφανο Παράσχο, τον φονιά του πατέρα του. Πέφτει από τα σύννεφα. «Αυτός είναι. Δεν φτάνει που σκότωσε τον πατέρα μου, τώρα θέλει να μας τα πάρει όλα», μονολογεί.

Στο μεταξύ η Αλεξάνδρα είναι πεπεισμένη πως η Μαργέτα και ο Ιάσονας της κρύβουν κάτι πολύ σοβαρό και αποφασίζει να μάθει τι είναι. Παρ’ όλα αυτά, η οικογένεια Δεμερτζή θα αφήσει προσωρινά στην άκρη τα προβλήματα και τις εντάσεις και θα πάει στη λέσχη για τον καθιερωμένο χορό. Το γλέντι όμως θα διακοπεί απότομα, όταν ανάμεσα στους καλεσμένους θα βρεθεί κι ο Μάρκος.

Έρωτας Φυγάς Αλεξάνδρα

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Έρωτας φυγάς spoiler: Φουντώνει ο έρωτας του Μάρκου και της Αλεξάνδρας - Θα του αποκαλύψει για το παιδί;

Έρωτας φυγάς spoiler: Σοκ για τον Ιάσονα! Η Μαργέτα οδηγείται σε τραγική κατάσταση στο νοσοκομείο